Hy 6023 Ses Sistemi Bagaj Çalışması

maşallah araç elinde yeniden doğdu kardeşim .. imreneerek takip ediyorum.. Allah kem gözlerden korusun..
Sağolun Allah Razı Olsun Cümlemizi Kem Gözlerden Nazardan Kazadan Beladan Korusun
Modifiyeleri takip edemiyoruz. İyi günlerde kullanın güzel olmuş ama siz yine de mahalle aralarında fazla açmayın sesi, malum hasta var, sınava çalışan var v.s. :)
Sağolun Teşekkür Ederim Daha Çok Ana Yolda Giderken Yada Otobanda Açıyorum :)
Murat bir araba parası harcamışsın müzik sistemine harbiden maşallah bagaj harika görünüyor :)
Gerekliydi Ama Melih :) Sağolsın Yoksun Epeydir Forumda
çok iyi iş çıkarmışsın abi
Sağolasın Kardeşim

​Helal olsun çok güzel olmuş emeklerinize sağlık güle güle kullan Kaptan

Murat sen hastasın :D İdolümsün Clio 4 konusunda olayların en diplerindesin hep nasıl bir ruh halidir bu :aytuğ

Buralardayım Muratım iş güç koşturmaca :)

Murat sen hastasın :D İdolümsün Clio 4 konusunda olayların en diplerindesin hep nasıl bir ruh halidir bu :aytuğ

Eyw abim sağolasın :-) gel senin arabayada yapalım abi ufak bi sistem :-)

Eyw abim sağolasın :-) gel senin arabayada yapalım abi ufak bi sistem :-)
Ufaklık izin vermez artık o işlere olursa ufak bişeyler olur :) Maddi anlamda karanlık günler bekliyor beni. Malum BEDAŞ ın özelleşmesi onaylandı yarınlar ne getirecek belli değil.

Maşallah Murat hiç boş durmuyorsun,yine güzel bir iş yapmışsın hayırlı olsun güle güle kullan.

Maşallah Murat hiç boş durmuyorsun,yine güzel bir iş yapmışsın hayırlı olsun güle güle kullan.

Sağolun kadir bey teşekkür ederim.

Geri