Hy 6023 Arka Difüzör Takıldı...Farklı Oldu

Güzel olmuş ama renkte sanırım değişiklik şart tabi karar senin emeğine sağlık çok güzel :eyv

Son hali gerçekten 10 numara :eyv ilk sayfadaki fotoğrafları görünce keşke takmasaydınız diyecektim :)

Murat ilk fotograflari gorunce sok oldum, sonradan dogru takildigi sekli cok iyi olmus. Ben cok begendim. Arac rengi olmasi gayet guzel bir detay olmus.

Bu arada ekgoz icin kucuk bir kesigi var onu buyuttun mu yoksa yeterli oldumu bu boyle.

hayırlı olsun kardesım ama ren konusunda bende aynı fırkırdeyım deışıklık sart gıbı:)

yakısmıs hayırlı olsun

Murat ilk fotograflari gorunce sok oldum, sonradan dogru takildigi sekli cok iyi olmus. Ben cok begendim. Arac rengi olmasi gayet guzel bir detay olmus.

Bu arada ekgoz icin kucuk bir kesigi var onu buyuttun mu yoksa yeterli oldumu bu boyle.

Ölede Çok Değişikti Aslında Güzeldi Fakat Komple Tampon Boyunda Olmadığı İçin Pek Yakışmadı Olmucağını Bile Bile Denedimm Ama Doğru Yoldan Şaşmamk Lazım

Ezgost Yerleri Baya Kesildi Yetmiyo Ama Kesilmesini İsteniyosan Bu Seferde Egzost Uçları Yukarı Doğru Bakması Lazım Onada Gerek Yok.

Yok bende alirsam ona gore once kesip sonra boyatirim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ilk hali de iyiydi farkli gorunuyodu ama simdi daha iyi durmus :)

güzel olmuş kardeş emeğine sağlık

Geri