- Konuyu Başlatan
Teşekkür ederim Haydar abi isteyen çok plakamı ama vermiyorum.qwPlakada 43 43 Şekilmis Masallah Kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Haydar abi isteyen çok plakamı ama vermiyorum.qwPlakada 43 43 Şekilmis Masallah Kardesim
Teşekkür ederim Haydar abi isteyen çok plakamı ama vermiyorum.qw
Aynen abi çok zor hem vermeye hiç niyetim yok.Basi Sonu Bir Olanlari Almak Zor Kardesim Verme
Teşekkür ederim kardeşim bidaha ki yarışmaya katılacam inşAllah.qwBu arada facebook sayfanda fotolarımı paylaşmışsın onun içinde ayrıca teşekkürler kardeşim.oy oy oy ne tatlı araç yaa bizimde 2009'da satığımız 99 broadway rni'miz geldi aklıma 2009 da daha araç 10 yaşındaydı ve satıldığında tam 47.167 km'deydi onu bile unutmadım hey maşallah HP BROADWAYAA ayın aracı olabilirr
Teşekkür ederim abi ama anlayamadım malum yeni uyandımda.ıslık
MaasALLAH cok tatlu gozukuyor kazasız belasız binmeyi nasip etsin ALLAH
Şahinin birinde GTR yazısını gördüm bende ona inat RS logosu yapıştırdım.
Sağ tavan lambasını aktif hale getirip içine ledli ampullerinden taktım.Işıl ışıl oldu.
MaşAllahı eksik etmeyelim.12 3
Anladım abi dedim ya uyku sersemi olduğumdan jeton düşmedi.43HP plakalı araç 43 hp mi yani 43 beygirmi diye espri yapmıştım
Basıcam ama babam dağ bayır çok geziyor,ayda bir karter muhafazasını düzeltiyorum bassam kesin motoru bırakır gelir biyerde.Nasipse 2. araç planı var.Alınırsa basıcam.Basılma imkanı varsa o kadar tatlı olur ki anlatamam. Maşallah.
EyvAllah kardeşim Allah razı olsun cümlemize kazasız belasız inşAllah.qwMaasALLAH cok tatlu gozukuyor kazasız belasız binmeyi nasip etsin ALLAH
Anladım abi dedim ya uyku sersemi olduğumdan jeton düşmedi.