HP Clio "Komple Zımpara " + Bekbars 3K Nano ile Boya Mükemmelleştirme

Kıskanmadım değil. Maşallah araç tertemiz olmuş :)

Valla tek kelime ile Muhteşem bir sonuc elde etmişsiniz kardeşim. Ellerinize saglık gerçekten süper olmuş.Tabiri caiz olmuş bildiğin yakmışsınız arabayı.. :)

Öncelikle selamlar Ankara'dayım bende yeni üye sayılırım yeni Clio 1.6 sport aldım araç komple tavan hariç boyanmış ama sol arka çamurluk ve cam altında vernik akmaları var biraz büyük gibi gözüküyor bu dediğiniz zımparalamaydı parlatmaydı bu işlemler uygulansa acaba gitme olasılığı varmıdır bilginiz varmı inş. vardır :) yoksa komple kaplatmayı düşünüyorum oda epey maliyetli olcak aracım siyah şimdiden cevabınız için çok teşekkürler iyi forumlar :)

Maşallah cincık gibi olmuş :D maliyeti ne oldu bu işlemlerin :)

Öncelikle selamlar Ankara'dayım bende yeni üye sayılırım yeni Clio 1.6 sport aldım araç komple tavan hariç boyanmış ama sol arka çamurluk ve cam altında vernik akmaları var biraz büyük gibi gözüküyor bu dediğiniz zımparalamaydı parlatmaydı bu işlemler uygulansa acaba gitme olasılığı varmıdır bilginiz varmı inş. vardır :) yoksa komple kaplatmayı düşünüyorum oda epey maliyetli olcak aracım siyah şimdiden cevabınız için çok teşekkürler iyi forumlar :)

zımpara sonrası puruzsuz bır sekılde olur kardeşim ama istersen bu işi yapan kardeşim yanına gidelim bir de o görsün araçını tam olarak ne olacagını soyler sana

Maşallah cincık gibi olmuş :D maliyeti ne oldu bu işlemlerin :)

600 tl ye yaptırdım ben şimdiki fşyatıda 3 aşşagı 5 yukarı bu şekilde olur

Detaylı bilgim yok fakat bu zımparalama işlemine temizlik boyasmı diyorar ? bu arada özelden mesaj attım ilgin için çok çok teşekkür ederim :)

süper olmuş Maşallah yaa bendede 99 hp clio var sis farı bulamıyorum yardımcı olurmuusunuz

Geri