HP Broyla Biraz Gezinti

Elimizden geldiğince bir onları yapabildik kardeşim.Ucuz yollu bir laguna lip bulursam bide onu yapacam başka bişey düşünmüyorum.Ama okulum bitince spoon jant,spor yay,çizilmez film ve ses sistemi yapacam.:eyv
ahhh spooonnnnn ahhhh :D :aytuğ

Saolasın Gökhanım cümlemiz kazasız belasız binelim inşallah.Dediğin gibi 170-180 görüyor araçlar fakat selanı duyarmış gibi oluyorsun.Dağa taşa vur tınlamaz ben dağda kalan lada niva jipi çektim adamlar hayret etti.:D

Sen Brodway İle 170 - 180 Görür İken Selanı Duyuyorsun Ben İse Pilavını Yiyorum hehe

Sen Brodway İle 170 - 180 Görür İken Selanı Duyuyorsun Ben İse Pilavını Yiyorum hehe
Ye kardeşim ye afiyet olsun ondan sonra babamı gör birde sigara versin sana yemekten sonra iyi gider.hehe

Saolasın Gökhanım cümlemiz kazasız belasız binelim inşallah.Dediğin gibi 170-180 görüyor araçlar fakat selanı duyarmış gibi oluyorsun.Dağa taşa vur tınlamaz ben dağda kalan lada niva jipi çektim adamlar hayret etti.:D
hehehehehe sen cok yasa kardesım selanı duyarmıs gibi hehehehe koptum resmen.. :D senin arac 1.4 i daha fazlada kacar eminim..

hehehehehe sen cok yasa kardesım selanı duyarmıs gibi hehehehe koptum resmen.. :D senin arac 1.4 i daha fazlada kacar eminim..
Eyvallah kardeşim aynen fena kaçıyo ama 1.4i olduğundan mı bilmiyorum.:D

senin 1.4i 80 Bg yani karburatorlu Fairway ve R19ların 1.6 motorlaryla aynı gucte
Anladım kardeşim bizimkinin 80 hp olduğunu biliyordum fakat diğer söylediğin araçlarınkini bilmiyordum.Eyvallah.:eyv

maşallah bro ya kazasız belasız :) bence o JDM plakalığını sök sırf JDM yazdığı için :) skunk2 vs al bence jdm saçmalığından kurtul :)

Geri