Hız sabitleyici

caglarlar6

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar
Forumda 2 ayrı yere yazdım cevap alamadım.Mecburen yeni konu açıyorum kusura bakmayın.

Aracım 2006 expression Megane2 1,5dci

Hız sabitleyicimin artı tuşuda eksi tuşuda hızı artırıyor? nedendir nasıl çözülür?
Örneğin 100 e sabitledik artı tuşuna basıyorum 102 104 oluyor eksiye basınca 106 108 yine yukarı gidiyor.. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Herkese merhabalar
Forumda 2 ayrı yere yazdım cevap alamadım.Mecburen yeni konu açıyorum kusura bakmayın.

Aracım 2006 expression Megane2 1,5dci

Hız sabitleyicimin artı tuşuda eksi tuşuda hızı artırıyor? nedendir nasıl çözülür?
Örneğin 100 e sabitledik artı tuşuna basıyorum 102 104 oluyor eksiye basınca 106 108 yine yukarı gidiyor.. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Beyin ile ilgili bir sorun olabilir bunu anlamak için, en güzeli yetkili bir servise giderek, net bir çözüm bulamanız olacaktır.

Benim araçta da aynisi oldu anck sürekli olmuyordu,bazen azaltp bazen arttryrdu azaltma tuşu.serviste tusu söküp altni temizlemişler,sonra düzeldi.belki sznki de bundandr

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Direksiyondaki airbag'i söküp kablolarına ve fişlerine bakın.

Airbag nasıl sökülür? kolay bişeymi o ?

​Önce far ve silecek kolunun olduğu kutuyu sökün , alttan tek vida ile duruyor.Daha sonra direksiyonun arkasında alyan bir vida var onu sökün,airbagi direksiyondan yukarı doğru çekerek ayırın.Soketini çıkartın hepsi bu kadar.

Geri