Hız kesmeden arayı fazla açmadan yeni bir buluşma

Maşukiye de Pazar yemeği olabilir...

Evet evet zaten dusuncemiz bu yönde sabah cikip herhangi bir yerde guzel bi kahvalti ordan da guzel bir tur ardindan guzel bir yemek ve donus..

Ankara da yok mu böyle etkinlikler ? :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Bulusma orta noktada isterseniz katilabilirsiniz 200 300 km :)

Haydi Yalova ya :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aslında Yalova tarafında bir ara bir organize yapmayı planlamıştık bazı nedenlerden dolayı geri tepmişti tekrar gündeme alabiliriz diye düşünüyorum Savaşım.. Bir araştıralım bu konuyu sen bi gezi planı çıkartsana :D

Yalova'da olabilir evimiz var oradada hep beraber orada bir etkinlik yapa biliriz evin önüde çook müsait bu duruma :)

Bahcesi var ve mangal yakmaya musait bir ortam var ise yol parasi+adam basi 20 tl toparlayarak kendin oisir kendin ye tarzi bisey yapilabilir ve mukemmel olur..

Bahcesi var ve mangal yakmaya musait bir ortam var ise yol parasi+adam basi 20 tl toparlayarak kendin oisir kendin ye tarzi bisey yapilabilir ve mukemmel olur..

Dostum şöyle diyiyim evimiz bir binada dairedir. Ama önünde kocaman alan mevcuttur park sorunu katiyen olmaz zaten evin önü denize bakıyor arkası ormana :) Ben evin önünden bir manzara resmi atayım park alanı vs vs

Geri