> Hırsızlık < ve Servisin İlgisizliği......

Geçmiş Olsun Memlekette Böyle Tövbe Yahu Her Neyse, Servis Elinde Yoksa Mais'e Sipariş Çeker Mais'in Elinde Yoksa Mais Fransa'ya Sipariş Çeker Fransa'da Stok'ta Varsa Parça Gönderilir Yok İse Üretimi Beklenir, Opel Omega Marka İçin Bir Tanıdığım 1.5 Aydır Yurt Dışından Krank Gelmesini Bekliyor :eyv

bahse konu parçalar türkiye stoklarında mevcut. bence bir i.nelik var olayda.

bence de bir i.nelik var

Bu ilk değil abiler daha önce mahallede 7 aracın lastiğini kestiler kansızlar... 2 ay önce yine benim ön camı kırdılar bunların hepsi evimin önünde park halinde ikel oluyo ve bir allahın kulu görmüyor ne iş anlamıyorum ...

mahallede 2 tane inşaat var ve malzemeleri bekleyen birileri hep var ne hikmetse benim araca zarar verildiği gün ve ertesi gün kimse olmuyor bu işe bi anlam verebilmiş değilim hala ....

YARDIMLARINIZ VEDE BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TÜŞEKÜREDERİM...

Geçmiş olsun arkadaşlarında dediği gibi parça stokta yoksa Fransadan gelmesi 1 kaç haftayı bulabilir Megane 2 lerde tavan cıtası calınma vakası cok oluyor fiyatları biraz tuzludur yanılmıyorsam 850 lira filandı en son

Herkeze ilgisinden dolayı tüşekürler....

03 temmuz 2013 gün itibari ile aracım cıtalarına kavuştu uzun bi aradan sonra...

Gözünüz aydın Allah tekrarını yaşatmasın

Geçmiş olsun :eyv

Geri