> Hırsızlık < ve Servisin İlgisizliği......

Maktek1534

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İstanbul -- sefaköy Evimin önünde park halindeki Megane 2 sanruflu aracımın tavan cıtalarını çalındılar ve şöför tarafındaki otomatik katlanır aynayı kırmışlar... ŞEREFSİZLER...

Rapor tuturup kaskoyu bozdum 17 gün oldu servis parçaların fıransadan gelecegini söylüyo bu nekadar doğru bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kardeşim,sipariş üzerine çalışan hırsızlar var piyasada...
Dediğin yedek parçaların stoklarda olması lazım,stoklarda olmayan parçaların Fransadan gelmesi 2-3 haftayı bulabiliyor...

çok geçmiş olsun. yedek parçaları servise mais yollar. servis mais'e, mais fransaya sipariş verir yurtdışından ve gümrük işleri olduğundan zaman alabiliyor. kritik motor veya elektronik parçalar için 1.5-2 ay serviste yatan araçlar bile oluyor.

Ne Fransaymış amlamadım gitti.Haliyle biraz bekletecek sizi çok geçmiş olsun.Sanıyorumki 1 haftaya gelir ama ne zamana yapılır bilemiyorum.17 gün oldu diyorsanız Mais Genel Müdürlüğe şikayet yazısı çekin.

Geçmiş olsun

Stokta olan parçalar beklenmeden araca montajı yapılır lakin çok az ihtiyaç duylulan yedekleride stoklarında bulundurmayan servisler Bursa oyak yada Fransa Renault'dan sipariş çeker beklemekten başka bir çereniz yok

Umarım o kansızlar Şu mübarek ay'da Allahın'dan bulurlar.

Geçmiş olsun. Aracınız bayrama yetişir inşallah. Bayramda araçsızlık zor.

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda aracınızın tamir ve bakımını yaptırırsınız.

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Geri