Hırsızlık , Uyarılarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağlık olsun üzüldüğümüz bi durum değil cana gelen mala gelsin 200-300 liralık bişey için can sıkmaya değmez

Geçmiş olsun kardeşim, ortalık hırsız, sapık, gaspçı, katil doldu ve bu durum her geçen gün daha kötüye gidiyor, her ne kadar hepimiz buna engel olmayanlara kızsak da ilk mesajının kolluk kuvvetleriyle olan bölümünü biraz yumuşatsan iyi olur diyorum...:eyv

Cok gecmis olsun...:(

polis düşmanlarının arabalarına yapıyorlarmış öyle duymuştum aslı varmış :silah

geçmiş olsun olan olmuş artık da söküyosun torpidodan ne istediniz

polis düşmanlarının arabalarına yapıyorlarmış öyle duymuştum aslı varmış :silah

Polis düşmanlığı yok üstadım emin ol senden daha çok severim polisleri neden dersen amcamın oglu polis ve küçük amcam da polis :)

Geçmiş olsun kardeşim, ortalık hırsız, sapık, gaspçı, katil doldu ve bu durum her geçen gün daha kötüye gidiyor, her ne kadar hepimiz buna engel olmayanlara kızsak da ilk mesajının kolluk kuvvetleriyle olan bölümünü biraz yumuşatsan iyi olur diyorum...:eyv

Bunu yazmamın sebebi sadece bu olay değil mustafa abi bikaç kez daha hırsızlık olayıyla karşı karşıya geldik polislerin davranışları yüzünden bu şekilde bi ibarede bulundum ama forumumuz adına ufak bi düzeltme yapayım :)

Büyük geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçmiş olsun kardeşim.

Cezalar caydırıcı olmadığı müddetçe bu ve bunun gibi olaylar her zaman olacaktır. Geçmiş olsun.

Geri