hındalama sorunu sallama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
hayırlı cumalar
bir şey sormak istiyorum abiler arabayla 1 viteste trafikte dur kalklarda hındalama silkeleme sallama oluyor gaz pedalında bişeymi var yoksa benim acemiliğimden mi neden kaynaklı bu diğer sizin araçlarda da böylemi yardımlarınız için teşekkür ederim

Gaz pedalında değilde baskı balata veya beyin sisteminde olan sorunlardan kaynaklana bilir. Birde hındalama'yı çok merak ettim. Nedir?;)

Gaz pedalında değilde baskı balata veya beyin sisteminde olan sorunlardan kaynaklana bilir. Birde hındalama'yı çok merak ettim. Nedir?;)
Debrıyaj la gazı ayarlayazsında hındalar bi ileri bi durur ya öyle

Tamamdır anladım.qw

Baskı balatadan olabilir...

Sanmıyorum sizin acemiliğinizden olsun bunca zamandır araç kullandığınız belli. Aracın baskı balata ve gazlı ise lpg ayarını yaptırmak ya da benzinli/dizel ise yakıt beslemeleri de aklıma gelenler :eyv

sanmıyorum sizin acemiliğinizden olsun bunca zamandır araç kullandığınız belli. Aracın baskı balata ve gazlı ise lpg ayarını yaptırmak ya da benzinli/dizel ise yakıt beslemeleri de aklıma gelenler :eyv
abim araç 98 reno 19 lpg yeni taktik 4 ay oldu gazdan ayağini çekince hindaliyor

Baskı balata olabilir

Bugün benzinde de yaptırıyorum debriyajı ayarlayamayınca çok yapıyor bu dikkatimi çekti

Geri