Hgs yi çıkaranın

İstanbul sorunlu şehir ya . Gelmekten ve kaybolmaktan korkuyorum :D

Anlamadım gitti.
KGS yi kaldırdılar neden HGS yi çıkartılar
Tamamıyla OGS olsa şart değilmi ?

Benım anlamadığım neden tek düzen olmuyor.
bütün hepsi bir olsun arasındakı fark ne.

benim anladigim kadari ile hgs ogs den daha hizli oldugu icin hgs ye gecis var..
yakinda ogs de kalkar sadece hgs kalir diye düsünüyorum...

araclarin hizli olarak gecerek birikme yapmasini engellemeye calisiyorlar diye tahmin ediyorum...

hgs cikti giselerde para kesecek adam kalmadi... artik kirk yilda bir otobanda isimiz düsüyordu simdi hic giremez olduk :(

OGS nin kaldırlımasıyla ilgili herhangi bi haber görmedim şimdilik
Ama KGS nin kaldırılması ''bence'' iyi oldu köprü gişelerinde sonu görünmeyen kuyruklar oluyordu ve uyanıklar OGS gişesine kadar gelip ordan KGS girmeye calsıyordu çok arabadan inip kavga etmişliğimiz olmuştur ben 1-2 saattir dur kalk yapıyorum kendini uyanık zanneden mahluk benim önüme giricek ya camurluğunu ya kapısını ezerim hem HGS diğer geçişlere göre daha uygun fiyatlı

Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek var mı? bilemiyorum. Bence şöyle bir çevre civar dolaşılsa da işlemi kolay ve hızlı bir yol bulunsa sonrasında bunu burada uygalasalar ne olur? hımm

Yaw agalar benim kafam beynim durma seviyelerinde ben örneğimi vereyim siz aydınlatın ben garibanııslıkdiyelimki bir cenazem vs oldu küt diye atladık düştük İstanbul yollarına:delie malum bende ne hgk,ne ogs ve vts ne gts:phiçbirşey yok(olmasıda gerekmiyor bence çünkü burada kullanmıyorum)e ne olacak o zaman köprüdenmi geçemeyeceğim?Yollardanmı çevrileceğim?Yada geçip arkadan cezamı yiyeceğim?Ne saçma ülke olduk yaw İstanbul'lular bile çözemiyor olayı uygulamaya bak,e be geyik zihniyet sen benden aldığın vergilerle ne yapıyorsun birde onu çözebilsem hep soygun hep soygun zehir zıkkım olsun:pislik:pislik:pislik:pislik

Otoyoldaki gişelerin yanında HGS satışı yapılıyor ordan araç ruhsatı ve kimlikle sıra yoksa max. 5 dk da temin edebilirsiniz dediğiniz gibi saçma bi sistem bence her ihtimale karşı otoyollarda eskiden olduğu gibi bi nakit gişesi olmalı

HGS : HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ
OGS: OTOMATİK GEÇİŞ ŞİSTEMİ

OGS KALKACAK yakında...
nasıl yeni para çıktığıdan eski parada kullanılabiliyordu... işte şuanki sistem öyle hgs ye dönecek hepsi..

hgs ye geçmenin sebebi hızlı bir şekilde geçebilindiği için hgs kullanılacak... :)

ogs ile hgs deki kadar hızlı ve durmadan geçilebiliyormu ? ogs kullanan varmı ?

Otoyoldaki gişelerin yanında HGS satışı yapılıyor ordan araç ruhsatı ve kimlikle sıra yoksa max. 5 dk da temin edebilirsiniz dediğiniz gibi saçma bi sistem bence her ihtimale karşı otoyollarda eskiden olduğu gibi bi nakit gişesi olmalı

evet katılıyorum... iki yılda bir otobanı kullananlar var... bu adamlara hgs niye alsınki... paralı sistemleri çok pahalı yaparsın oradaki elemanın maaşı çıkar :)

HGS almamakta direniyordum,ta ki araçlarımda 10 yıldır kullandığım OGS cihazı rahmete erene kadar,TUG Kangoo ve UGK RS'e mecburen HGS aldım,yakında OGS tamamen iptal olacak dediler...

• Beğen
Tepkiler: *USTA
Geri