HGS tercihleriniz ve önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alsh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hgs uzerine kayitli plakayi degistirebiliyorsunuz tabi etiketi yapistirmamissaniz.

sattığım araçtaki hgs de gitti. ptt ye gitsem o hgs nin yerine yeniden bandrol çıkartabilir miyim yeni aracım için ?

sattığım araçtaki hgs de gitti. ptt ye gitsem o hgs nin yerine yeniden bandrol çıkartabilir miyim yeni aracım için ?
Evet PTT ye gidin gişedeki memur yardımcı olur

hgs kart öneririm aracınızı satsanız bile toplamda 3 araca güncelleyebiliyorsunuz banka kartı gibi olanlardan.

ptt de iki çeşit hgs satılıyor, birincisi yapıştırmalı olan ve araca özel, araç satışlarında iptal edilmesi gereken fiyatı 7,5 TL, ikincisi kart şeklinde olan ve araç satışlarında yeni alınan araca güncelleme yapılabilen şeklinde fiyatı 30 TL...

Yapıştırmalı etiketi yapıştırmayıp ruhsatta vs gezdirdiğimizde 2-3 gün içerisinde geçmiş olduğumuz otoban fiyatı otomatik kesiliyor etiketten. Acaba Kartı da hiç cama koymayıp ruhsatta gezdirsek, geçtiğimiz yerlerden otomatik ücreti öder mi?

valla plakaya tanımlı dediler hep bana ceza geldi onu söyliyim.güvenmeyeceksiniz yani.

valla plakaya tanımlı dediler hep bana ceza geldi onu söyliyim.güvenmeyeceksiniz yani.

size ait olmadığını kanıtlayabilirseniz. hs nin mail adresi var oradan ulaşabilirsiniz.

kart kullanıyorum. cama yapıştırmıyorum,istenirse tutucusu var içine konulup cama yapıştırılabilir. ben geçerken elime alıyorum cama doğru gözükecek şekilde tutuyorum veya elimi camdan çıkarıyorum okutup yerine koyuyorum. araç değitiğinde hiç bir değişim veya yükleme yapmadan plaka güncellenebilir. etikete göre çok daha mantıklı.

Hgs etiketni ruhsatin aradina koy zaten plakadan okuma yapiyor ilk basta kaçak geçiş yaziyor sonra hgs den düşüyor normale

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hgs den yediğim cezalar yüzünden ogs ye geçeli 2 sene oluyor, hgs gişeleri gördükçe sinir oluyorum.

ben ogs tavsıye edıyorum.

Geri