HGS olmadan HGS gişelerinden geçmek ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu akşam yanlış yola girdim ve mahmutbey hgs gişelerinden geçtim. Arabamı daha yeni aldım. HGS etiketi arabada var ama eski sahibinden yani iptal ettirdi o. Şu an geçici ruhsat var noter tarafından verilen. Önümüzdeki hafta hgs etiketi alıp içine para yüklesem normal ücret mi alır yoksa ceza mı ödücem acaba ?

aktif etiketin olsaydı normal geçiş öderdin...
etiketsiz geçtiğin için adrese ceza gelir diye tahmin ediyorum...
bence hgs müşteri hizmetleri (karayolları) ara durumu izah et... belki bir güzellik yapılabilir...

geçmiş olsun

Arkadaşlar bu akşam yanlış yola girdim ve mahmutbey hgs gişelerinden geçtim. Arabamı daha yeni aldım. HGS etiketi arabada var ama eski sahibinden yani iptal ettirdi o. Şu an geçici ruhsat var noter tarafından verilen. Önümüzdeki hafta hgs etiketi alıp içine para yüklesem normal ücret mi alır yoksa ceza mı ödücem acaba ?

Pazartesi Gidip Hgs Etiketi Alırsan Normal Ücret Keser Ama Yanılmıyorsam 7 Gün İçinde Hgs Almaz İsen Cezalı Ödeme Yaparsın...

ben o sekilde cok gectim. 1 hafta icinde alirsan alirsan normal düşüyor ceza falan yok. ptt nin sitesinde bir yerde 15 gun bir yerde 7 gun yaziyor.

Hangi arabayı aldın hayırlı olsun 🙂 İnsan paylaşır bi arabasını hayırlı olsun derdik

1 hafta içinde hgs alırsan normal ücretini , almazsan yol geçiş ücretinin 10 katını alıyorlar.

aktif etiketin olsaydı normal geçiş öderdin...
etiketsiz geçtiğin için adrese ceza gelir diye tahmin ediyorum...
bence hgs müşteri hizmetleri (karayolları) ara durumu izah et... belki bir güzellik yapılabilir...

geçmiş olsun

Pazartesi Gidip Hgs Etiketi Alırsan Normal Ücret Keser Ama Yanılmıyorsam 7 Gün İçinde Hgs Almaz İsen Cezalı Ödeme Yaparsın...

ben o sekilde cok gectim. 1 hafta icinde alirsan alirsan normal düşüyor ceza falan yok. ptt nin sitesinde bir yerde 15 gun bir yerde 7 gun yaziyor.

1 hafta içinde hgs alırsan normal ücretini , almazsan yol geçiş ücretinin 10 katını alıyorlar.

Abi yorumlarınız için çok teşekkür ederim, içim rahatladı ya. Paartesi hemen başvurumu yapıcam hayırlısı ile inşallah.

Hangi arabayı aldın hayırlı olsun 🙂 İnsan paylaşır bi arabasını hayırlı olsun derdik

Hocam arabayı güzel bir yıkayıp, resimlerini çekip üye araçlarında tanıtmayı düşünüyordum. Çok sağol bu arada. Clio II HB aldım. 2006 model.

Hadi tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler.

Hayır li olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri