HGS den geçtim okumadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben hgs cıkmasına ragmen ogs aldım geçen hafta kafam kuş gibi ben bu hgs nin bir anda çıkmasının altında da bişey arıyorum açıkcası

6 Ay Sonra Gişeler Kalkıyor Dediler, Bunların Hepsi Para Tuzağından Başka Bir Şey Değil, Tabi Devlete Para Lazım Vatandaşın Cebinden Çıkacak 50 - 100 Lira Vatandaş Hariç Kimin Umurunda :soru

Evet arkadaşlar. Dönüşte 10 km hızla geçtim hem girişte hem çıkışta ama yine okumadı lanet :banghead:

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

6 Ay Sonra Gişeler Kalkıyor Dediler, Bunların Hepsi Para Tuzağından Başka Bir Şey Değil, Tabi Devlete Para Lazım Vatandaşın Cebinden Çıkacak 50 - 100 Lira Vatandaş Hariç Kimin Umurunda :soru
Neden bu kadar devlet düşmanısız acaba?? Allah kormuyormusunuz siz...!!

Evet arkadaşlar. Dönüşte 10 km hızla geçtim hem girişte hem çıkışta ama yine okumadı lanet :banghead:

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

Yerinizde olsam HGS etiketini değiştirirdim. 5-TL karşılığında size yeni bir HGS etiketi tahsis edecekler.

Neden bu kadar devlet düşmanısız acaba?? Allah kormuyormusunuz siz...!!

Haşa Devlet Düşmanı Değiliz, Sadece Hükümeti Sevmiyorum Bu Bir, Herkesin Düşüncesi Kendinedir Bu İki, Siz Galiba Devlet Tarafından Her Allah'ın Günü Defalarca Öpülmekten Çok Hoşlanıyorsunuz Bu Üç, Kusura Bakmayın Ben Sizler Gibi Her Zamma - Yeniliğe '' Meee '' Diyecek Kadar Koyun Değilim Buda Dört, Artı Olarak Din - Siyaseti Bir Arada Yürütmeye Çalışanlardan Olduğun Belli Onun İçin Bu Haldesiniz Zaten Buda Beş. Başka'da Lafım Yok.
Adam Gelmiş '' Neden bu kadar devlet düşmanısız acaba?? Allah kormuyormusunuz siz...!! '' Demiş Yahu Hacı Abi Ne Alaka Ula Yazdığından Allah'tan Korkmuyor Musunuz Siz Dediğinizi Çıkartıyorum, Allah'tan Korkmasaydım Bende Sizin Gibi Din İle Siyaseti Aynı Anda Yürütür - Düşünürdüm :eyv

Son düzenleme:
HGS etiketini yapıştırırken yamuk yapıştı diye söküp düzeltmeye çalıştıysanız bu durumda etiket kendi kendini imha ediyor. Bu yüzden okumuyor olabilir.

Yapıştırırken dikkat edilecek hususlar linkte mevcut.

HGS CSC

Ben HGS etiketini ilk camın sol üst köşesine yapıştırdım giriş çıkış sıkıntısızdı etiketi ordan çıkarıp sağ alt tarafa yapıştırdım gene giriş çıkış sıkıntısızdı bu sefer camın ortasına yapıştırdım gene hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güzel okuyo şuan sorunum yok etiketin ortasında ki chipe dikkat edip çıkarttıktan sonra sorun olmuyo

Haşa Devlet Düşmanı Değiliz, Sadece Hükümeti Sevmiyorum Bu Bir, Herkesin Düşüncesi Kendinedir Bu İki, Siz Galiba Devlet Tarafından Her Allah'ın Günü Defalarca Öpülmekten Çok Hoşlanıyorsunuz Bu Üç, Kusura Bakmayın Ben Sizler Gibi Her Zamma - Yeniliğe '' Meee '' Diyecek Kadar Koyun Değilim Buda Dört, Artı Olarak Din - Siyaseti Bir Arada Yürütmeye Çalışanlardan Olduğun Belli Onun İçin Bu Haldesiniz Zaten Buda Beş. Başka'da Lafım Yok.
Adam Gelmiş '' Neden bu kadar devlet düşmanısız acaba?? Allah kormuyormusunuz siz...!! '' Demiş Yahu Hacı Abi Ne Alaka Ula Yazdığından Allah'tan Korkmuyor Musunuz Siz Dediğinizi Çıkartıyorum, Allah'tan Korkmasaydım Bende Sizin Gibi Din İle Siyaseti Aynı Anda Yürütür - Düşünürdüm :eyv

Oldu tamam...Kendini gösterdin...:eyv

Oldu tamam...Kendini gösterdin...:eyv

Aynen, Siz Gösterdiniz Ama Ben Daha Hiç Bir Şey Göstermedim Okey, Fazla Kafanıza Takmayın Gece Rüyanıza Girer ;)

Geri