ben hgs cıkmasına ragmen ogs aldım geçen hafta kafam kuş gibi ben bu hgs nin bir anda çıkmasının altında da bişey arıyorum açıkcası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bu kadar devlet düşmanısız acaba?? Allah kormuyormusunuz siz...!!6 Ay Sonra Gişeler Kalkıyor Dediler, Bunların Hepsi Para Tuzağından Başka Bir Şey Değil, Tabi Devlete Para Lazım Vatandaşın Cebinden Çıkacak 50 - 100 Lira Vatandaş Hariç Kimin Umurunda :soru
Evet arkadaşlar. Dönüşte 10 km hızla geçtim hem girişte hem çıkışta ama yine okumadı lanet :banghead:
GT-I9100 cihazımdan gönderildi
Neden bu kadar devlet düşmanısız acaba?? Allah kormuyormusunuz siz...!!
HGS etiketini yapıştırırken yamuk yapıştı diye söküp düzeltmeye çalıştıysanız bu durumda etiket kendi kendini imha ediyor. Bu yüzden okumuyor olabilir.
Yapıştırırken dikkat edilecek hususlar linkte mevcut.
HGS CSC
Haşa Devlet Düşmanı Değiliz, Sadece Hükümeti Sevmiyorum Bu Bir, Herkesin Düşüncesi Kendinedir Bu İki, Siz Galiba Devlet Tarafından Her Allah'ın Günü Defalarca Öpülmekten Çok Hoşlanıyorsunuz Bu Üç, Kusura Bakmayın Ben Sizler Gibi Her Zamma - Yeniliğe '' Meee '' Diyecek Kadar Koyun Değilim Buda Dört, Artı Olarak Din - Siyaseti Bir Arada Yürütmeye Çalışanlardan Olduğun Belli Onun İçin Bu Haldesiniz Zaten Buda Beş. Başka'da Lafım Yok.
Adam Gelmiş '' Neden bu kadar devlet düşmanısız acaba?? Allah kormuyormusunuz siz...!! '' Demiş Yahu Hacı Abi Ne Alaka Ula Yazdığından Allah'tan Korkmuyor Musunuz Siz Dediğinizi Çıkartıyorum, Allah'tan Korkmasaydım Bende Sizin Gibi Din İle Siyaseti Aynı Anda Yürütür - Düşünürdüm
Oldu tamam...Kendini gösterdin...
he he
Aynen, Siz Gösterdiniz Ama Ben Daha Hiç Bir Şey Göstermedim Okey, Fazla Kafanıza Takmayın Gece Rüyanıza Girer