bilalrx
Bilgi Girilmemiş
reno motor mekanik destek verdikten sonra, fiyatta güzel olursa, Lada hertürlü alınır artıkın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha önce bu araçtan alan olmuş mudur ki hehe
Renaulttan şaşmayın ne Ladası Sovyetler dağılalı 22 yıl oldu o yıllarda kapı kilitlerini fazla üretmişlerdir stoklarında sürüyle vardır onları kullanıyorlardır...
1 samara 2 adet lada vegamız oldu aşağılıyorsunuz ama ben clio'dan bile üstün görürüm kullanan bilir sadece gaza bas ve istediğin süratte gidebildiğin bir araç
ben ladayı aşağılamıyorum benim için araba arabadır Renault almadan önce Lada samarayada bakmıştım ama kısmet olmadı lada almadık..
ladayı aşşalamak değilde 25-30 bin vericeğim bi araba değil benim açıkcası ama eski samaraları seviorum 4-5 binlik araba bakıo olsam bakrdim
lada sağlam arabadır. Ancak 2001 yılında sıfır alınan araç 2004 yılında kaza yaptı. Aracın arka iç döşemesinin yenisi olmadığı için alamadık. Yedek parça desteği olmayan ladayı o zamandan beri sevmiyorum
reno motor mekanik destek verdikten sonra, fiyatta güzel olursa, Lada hertürlü alınır artıkın...