ellerinize saglik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi yuvaları öyle bi ayarladıkki anlatamam sıkıştı silikon basmadan bile ters düz çevirirken tamponu düşmedi sökerken bile zor söktük hersey el emeği eyeyle uğraştık degobaj pek işe yaramadı .. umarım birşey olmazbu arada, sisleri sıcak silikon yerine daha sağlam bir yolla monte etseydiniz keşke. sıcak silikon zamanla ve özellikle sisler uzun süre açık kaldığında oluşacak ısıyla kendini bırakabilir.
sağolasın kardeşim dediğin gibi kısmet istiyodum oldu şansa da burak aracı satınca tampon boşa çıkmış tanışır tanışmaz geldik aldık inşallah kardeşim güzel organize oluruz herkez gelebilirçok beğendim kardeşim kısmet sanaymış tampon yüreğin temiz vizeler ardında çok güzel bir buluşma olucak inşallah
Maşallah kazasız belasız benim fikrim sarı daha güzel durabılırdı
şimdilik böyle kalıcak ilerleyen zamanlarda sarı değilde aklımda turuncu var beğenmessek tekrar sarı yaparımEline sağlık renk konusunda bende aynı düşüncedeyim kırmızı olayı güzel olmuyo
sağolasın kardeşimguzel olmus emegınıze saglık konuyu okumustum yapılan yardımlasma ve paylasmaya ayrıca tebrık edıorum kazasız belasız kullanın
beğendiğine sevindim abii senin sayende allah razı olsun abicim teşekkür ederimVaayyyyy Kardeşime Bak Pembeleri Yakmış
Elinize Sağlık Çok Güzel Olmuş Güzel Kazasız Belasız Günlerde Kullanman Dileğiyle
sağol kardeşimMaşallah,yakışmış.