Haydar Başkan'dan Önce ve Sonra

Arabamın çok yakıyor gibi durmasına sebep olan şeyi buldum sanırım. Ortalama 100'er metreden dur, kalk, yavaşla gibi şeyler yapıp çıkmak zorunda kaldığım 3 adet dik yokuşu olan sokak ve biraz daha uzun ama aşağı yukarı aynı eğime sahip olan cadde.

Çok Yakında 105 lik kangoomun verilerini Ustama göndericem
resimler hazır. ikiyüz küsur kilometre mesafe ortalam 5,0 LT
tüm ön yargıları yıkıcak resimler olacak bilginize.

Ustama gönderdim resimleri
işin sırrı sorulacak. hemen söyliyim aracı tatlı zorlamadan akarında kullanmak. sağ ayağınız aracın kalbiyle bütünleşmeden olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ustama gönderdim resimleri
işin sırrı sorulacak. hemen söyliyim aracı tatlı zorlamadan akarında kullanmak. sağ ayağınız aracın kalbiyle bütünleşmeden olmaz.

​Benim Dediğim Şekil Yani GTL Kullandin Değil Mi Yakit Olarak Onu Da Belirtelim

Arabamın çok yakıyor gibi durmasına sebep olan şeyi buldum sanırım. Ortalama 100'er metreden dur, kalk, yavaşla gibi şeyler yapıp çıkmak zorunda kaldığım 3 adet dik yokuşu olan sokak ve biraz daha uzun ama aşağı yukarı aynı eğime sahip olan cadde.

Aynen bizimkide böyle..

Aynen bizimkide böyle..

Serviste yol bilgisayarını sıfırlattım resetlettim depoyu doldurup eve geldim. Mahmutbey Çetaş'tan Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesine. Çok uzun değil 8-10 km bir yol. Bütün yolu 5 lt ortalamayla geldim. Yokuşa bir dayandım. Yokuşu bitirip evin önüne park ettiğimde 8,5 ortalama gösteriyordu yol bilgisayarı.

Serviste yol bilgisayarını sıfırlattım resetlettim depoyu doldurup eve geldim. Mahmutbey Çetaş'tan Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesine. Çok uzun değil 8-10 km bir yol. Bütün yolu 5 lt ortalamayla geldim. Yokuşa bir dayandım. Yokuşu bitirip evin önüne park ettiğimde 8,5 ortalama gösteriyordu yol bilgisayarı.

Kısa Mesafe Sürüşlerde Çok Sağlikli Neticeler Ortaya Çikmasini Bekleme Vahap

Kısa Mesafe Sürüşlerde Çok Sağlikli Neticeler Ortaya Çikmasini Bekleme Vahap

Aslında bu işi sağlam bir ölçmek lazım abi. Bakalım bir süre o yokuşu bol olan yolu değil de 2-3 km daha uzun olan ama yokuşsuz güzergahı kullanacağım. Yakıt fark eder mi etmez mi bilemem da deneyip göreceğiz.

8-10 km de ortalama hesaplanmaz Vahap,en az 100 km yol yapmalısın sağlıklı bir ölçüm için...:eyv

Geri