Hayatınız seçtiğiniz kadındır.

[MENTION=2]*USTA[/MENTION] Sen harbidan adamın karaköküsün valla :) mükemmel ötesi tüylerim diken diken oldu..cenker

​Allah ağzınızın tadını bozmasın abi.Maşallah diyelim
Eyvallah kardeşim...:eyv

Mesaj alındı evlenmekten çekiniyodum şimdi bir kat daha arttı valla o karpuzu kafaya yeme riski büyük şimdi nerdeee öyle hatun

Kadin olsun, erkek olsun yanimizda olacak insan cok onemli. Kadinlar icin de sectigi erkek onemli olmali.karsilikli olarak o kadar cok cikar iliskileri goruyor ki insan, tuyleri urperiyor. Hayat arkadsini seciyorsa insan daha dogru kararlar oluyor benim gozumde. Ama sadece evlenmis olayim,annemler sussun,cocugum olsun diye evleniyorsa tabii ki amac gerceklestikten sonra catirdilar basliyor, cunku zaten onlari bir arada tutacak seyler yoktu diye dank ediyor sonradan...
Mesaj alındı evlenmekten çekiniyodum şimdi bir kat daha arttı valla o karpuzu kafaya yeme riski büyük şimdi nerdeee öyle hatun

O dede de hep yapsa ayn seyi kafasina yiyebilirdi,hanim gelecek isten yorgun argin vb yersin tabii hem ne demis dede karsilikli demek ki dede hak etmis bu sabri:)

hade hayırlısı bakacaz

bizde halan hayırlı bir kısmet arayışı içersindeyiz :D

Geri