Güzel ve el yapımı görünüyor doğrumudur acaba
Evet, uygun sac boru profil, ustası taktı, yalıtım malzemesi ve yüksek ısıya dayanıklı bant, yalıtım işlemini kendim yaptım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel ve el yapımı görünüyor doğrumudur acaba
Evet, uygun sac boru profil, ustası taktı, yalıtım malzemesi ve yüksek ısıya dayanıklı bant, yalıtım işlemini kendim yaptım.
on numara olmuş ya işte aradığım kullanıslı ve ucuz yol buydu. nerde yaptırdınız???
Bu hava filtre işi, hele el yapımı tam anlamıyla risk alma işi...Anlayan birisiyle yapılırsa beygir gücü artışı , yakıt tüketiminde düşüş ve hatta çok iyi bir ses elde edelebilir. Ama diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum. Artı hep merak ederim, açık hava filtresi şayet etrafı düzgün kapanmadığında, yağmurlu havalarda içine su çekmez mi? Sonuçta motor kısmına kolaylıkla su girebiliyor..Bilgisi olan var mı?
elinize sağlık, sade ama güzel gözüküyor.
Bende yapmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar motoru boğduğunu, soğuk havadan daha çok motorun sıcak hava çektiğini haliyle verim kaybı + yakıt tüketimini arttırdığını söylüyorlar, insan da çekince oluşuyor ama işi bilen bi ustaya gösterip onay alırsak yaptırıcaz inşallah.
Kazasız,belasız,arızasız günler dilerim.
Filtreyi kucult derim burak abi ses se olay ama suanki filtrenden sasma