17 Şub 2011 #11 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Hasan o köşede nerden hava alıyor filtre...
17 Şub 2011 #12 ApSUVai Bilgi Girilmemiş elınıze saglık guzelde dıger twıdekı fıltre ole cok uzakta ciddi performans kaybı ve ciddi ısınan hava demek o :S
elınıze saglık guzelde dıger twıdekı fıltre ole cok uzakta ciddi performans kaybı ve ciddi ısınan hava demek o :S
17 Şub 2011 #13 33su608 Mesut ARDIÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 359 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 ses süper olyor
18 Şub 2011 #15 fejolerli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 1 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Hasan o köşede nerden hava alıyor filtre... Genişletmek için tıkla ... 1.1 motor geri heryer boş ) alıyo işte değişcem zaten buluşmada beyaz reno megane aklımda ışık yakmaya sebeb oldu .. yerini yusufun paylaşımındaki gibi yapcam hava alma yerinide bol soğuk hava emecek bir yer yapıcamm..
speedmann' Alıntı: Hasan o köşede nerden hava alıyor filtre... Genişletmek için tıkla ... 1.1 motor geri heryer boş ) alıyo işte değişcem zaten buluşmada beyaz reno megane aklımda ışık yakmaya sebeb oldu .. yerini yusufun paylaşımındaki gibi yapcam hava alma yerinide bol soğuk hava emecek bir yer yapıcamm..
18 Şub 2011 #16 fejolerli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 1 Puanları 0 33su608' Alıntı: ses süper olyor Genişletmek için tıkla ... performansını bilmemde ses ve çekiş inanılmaz... aliminyum alt kaputtan gelen soğuk hava ile buz oluyor ama yazın yerdeğişikliği şart tabiii..
33su608' Alıntı: ses süper olyor Genişletmek için tıkla ... performansını bilmemde ses ve çekiş inanılmaz... aliminyum alt kaputtan gelen soğuk hava ile buz oluyor ama yazın yerdeğişikliği şart tabiii..
18 Şub 2011 #17 H_Yasar ALTUNTAS Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 366 Tepkime puanı 0 Puanları 0 fıltreler harıka olmus
14 Kas 2011 #18 fejolerli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 1 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Hasan o köşede nerden hava alıyor filtre... Genişletmek için tıkla ... söktüm genç arkadaşlara hediye ettim şimdi eski düzen oldu ..ilerde kn filitre alıcam..
speedmann' Alıntı: Hasan o köşede nerden hava alıyor filtre... Genişletmek için tıkla ... söktüm genç arkadaşlara hediye ettim şimdi eski düzen oldu ..ilerde kn filitre alıcam..