Hatali aracim ile ilgili ne yapmaliyim?

Motoru değiştirmek istemeleri de bir gelişme sayılır, ben olsam kabul ederdim...

malesef haklısınız bende aynı şekilde servise en azından satış temsilcisi bu konu hakkında bilgilendirmesi lazım dedim ama durum bu. bende de 7000 km de yag ekleyin uyarısı çıktı 1-1.5 litre ekledim bende aynı şekilde durumun tespiti için serviste işlem yaptırdım bakalım 1000 km geçsin kontrol ettireceğim. klavuza göre bu normal hatta dediğim gibi bu tip motorlarda hepsinde var bu durum. ww grubunun motorlarına da bakarsanız forumlara hep aynı şeyler. 4 litre yağ 60 tl uyarı verdikçe ekleyeceksin kabullenmek lazım. 15 bin km bakıma kadar gitmez orası kesin.

Motor degisimini kabul edin onlar kabul ettigine gore motorda sorun var demek yoksa iyi niyet ayagi hikaye gibi geldi.aslinda onlar bir nevi " evet motor defolu kabul ediyoruz ve degistirmeyi kabul ediyoruz ama bunu acikca soyleyip kendimizi rezil edemeyiz iyiniyet ayagina halledelim." Demis oluyorlar.

Motoru değiştirmek istemeleri de bir gelişme sayılır, ben olsam kabul ederdim...

Abi sonuç olarak ortada ciddi bir sorun var ve bunu müşteri isteği ile telafi etmek zprunda değiller mi, ben içgüzarlık da yapmıyorum. ya aracımın bu sorununu çözün diyorum yada değiştirin. Motor değiştirsem evet belki servisten sıfır motor olucak ama ben o arabayı satamam.

Aynı versiyon araç mı

Motor degisimini kabul edin onlar kabul ettigine gore motorda sorun var demek yoksa iyi niyet ayagi hikaye gibi geldi.aslinda onlar bir nevi " evet motor defolu kabul ediyoruz ve degistirmeyi kabul ediyoruz ama bunu acikca soyleyip kendimizi rezil edemeyiz iyiniyet ayagina halledelim." Demis oluyorlar.

Motor değişimi araç değeri açısından ciddi bir düşüşe senep olacaktır. Satıcam aracı çünkü.

Mahkemeye başvursam bi sonuç alabilir miyim

evet 1.2 120 bg dediğim gibi forumlara gir turbolu benzinli yüksek beygirli araçlarda benzeri sıkıntılar var. 500 mili aşıyorsa katalogtaki değerlerin üstündeyse mahkemeye ver bence diğer türlüsü sana kalmış sonra mahkeme kaybedersen ek masraf çıkabilir.
Aynı versiyon araç mı

Aracı dün itibari ile mahkemeye verdim. 1.000 km ye 300 ml eksilttiği servis tarafından onaylandı. Olumlu sonuçlar çıkacağını düşünüyrm

hayırlısı olsun, gerekçe olarak ne yazdınız özet olarak.

Geri