hasar kayıtlı renault 9

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan r9smt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha almadan satma olayına giriş biraz manidar:)genel çerçevede birazda riskle alınır bu araç herşey normal ufak tefek elbette olacak gerisi birazda şans....

Değerli abim aslında bana kalırsa Allah nasip ederse yıllarca satmadan binmek isterim ama borç durumunda Allah korusun veya ev alırken satacakken çıkarmı elden çok aşırı değer kaybetmesinide istemiyorum ailenin ilk arabası yıllar sonra abi

Değerli abim aslında bana kalırsa Allah nasip ederse yıllarca satmadan binmek isterim ama borç durumunda Allah korusun veya ev alırken satacakken çıkarmı elden çok aşırı değer kaybetmesinide istemiyorum ailenin ilk arabası yıllar sonra abi

9 değer kaybetmez kazanır .... en fazla olacağı 10 günde satamazsında 30 günde satarsın yani.

Allah razı olsun abi birde şase düzgünse araç pert veya ağır kazalı değil mi yani

İlan linki varsa gonder bir bakalim resimlerine. Dediginiz gibi sadece bagaj icinde curuk varsa sorun degil. Satisa gelince en gec 2 hafta bile surmez satarsin ;) kapi iclerine direge dikkatlice bak boya atmislarmi eger direkler ve kapi icleri boyaliysa mutlaka bir kac yere sprey tasmistir. Buda ya curuk vardi duzeltildi yada o bolgeleden darbe almis demek.

Fiyatı 7.500 abi fiyatı iyi buraya göre

Bundan daha temizi 6500e gitti 6000den fazla vermem buna. Caydırmak değil amacım fikrimi söylüyorum. Bu paraya 97-98 rn ya da rl (yeni spring) alırım ya da ufak tefek masrafı olan rni.

Çevre illeri bilmem ablaları sadece kırıkkaleden alabiliriz sizler aracı beğendinizi mi yoksa haşat mı

Bundan vazgeç bence canını yakar bu birde 9000 fiyat çekmiş neleri var cillop gibi ..............

Geri