- Konuyu Başlatan
Aslında sorun birazda bizim anlamsız titizliğimiz diye düşünmeye başladım.Geçen sene fren balatalarına baktırdım daha ömrü dolmadan değiştirttirdim , motor yağını daha km gelmeden iyi kalite yağ ile değiştirttirttim ve benzeri hamleler ? .Daha bakım gelmeden oraya baktır burayı yenilet çok fazla takılıyoruz galiba durup dururken antifirizi boşalltırıp başımıza iş aldık.Araba ile ilgili resmen kılkuyruk olduk bu çevremdeki otomobil motosiklet kullanan birçok arkadaşımdada var maalesef.
Artık gereksiz yere oraya buraya bakım yaptırmayacağım çizergeler ne derse onu zamanında uygulayacağım.Erken zamanı gelmeden dokunmayacağım Bizim iş yerinde bir slogan var en iyi bakım çalışana dokunmamaktır.Tabiki periyodu gelene kadar bende bunu uygulayacağım.
Mesajlar ve bilgi için herkeze teşekkürler.
Artık gereksiz yere oraya buraya bakım yaptırmayacağım çizergeler ne derse onu zamanında uygulayacağım.Erken zamanı gelmeden dokunmayacağım Bizim iş yerinde bir slogan var en iyi bakım çalışana dokunmamaktır.Tabiki periyodu gelene kadar bende bunu uygulayacağım.
Mesajlar ve bilgi için herkeze teşekkürler.