Hangi Yetkili Servis?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Duayen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duayen

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar; İstanbul'da gitmeyi düşündüğüm 2 tane servis var. Renser (İkitelli OSB) ve Hedef (Zeytinburnu). Biri işime diğeri evime yakın. Bu iki servisten hangisini önerirsiniz acaba? İlgi, işçilik kalitesi vs. hangisi daha iyidir?

​Hedef Zeytinburnuna Çok Gittim Zamanında Renser De Fena Değil Diye Duydum Maltepe De Güven Altan Favorim

Arkadaşlar; İstanbul'da gitmeyi düşündüğüm 2 tane servis var. Renser (İkitelli OSB) ve Hedef (Zeytinburnu). Biri işime diğeri evime yakın. Bu iki servisten hangisini önerirsiniz acaba? İlgi, işçilik kalitesi vs. hangisi daha iyidir?

Hedef i geç hocam bence altında araba var sonuçta inanları dene

Sponsorumuz İnanlar otomotivden indirimde alabilirsin. RFC aracı olduğunu söylediğin taktirde. Bakımın hayırlı olsun şimdiden.

Ümraniye Günerler,kesinlikle tavsiye ederim.

Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz servisler var mı arkadaşlar? Fiyatı uygun, ilgili ve yapılırken aracımızı izleyebileceğimiz bir yetkili servis?

hedefi neden tavsiye etmedin üstadım bende arabayı ordan aldım ve servis için oraya gitmeyi düşünüyorum....

hedefi neden tavsiye etmedin üstadım bende arabayı ordan aldım ve servis için oraya gitmeyi düşünüyorum....

Hocam o zaman once hedef e sonra inanlara a gidin, aracla ilgili ufak yasadiginiz problemlerde aradaki kiyaslamayi siz yapin olur mu?Var kendimce bildiklerim o yuzden inanlar dedim,tabi bu benim kendi tercihim danismayan birisine gitme neden oraya gidiyosun demem.Sorulmus diye deneyimimle yanit verdim :)

Son düzenleme:
Pardon araya girip birşey soracağım...
İnanlar Otomotiv bildiğim kadarıyla 3 yerde var..
Hangisine gitmemiz gerekiyor?
Çobançeşme,Yenibonsa ve Eyüp sizce hangisi?
Ve buraya gidip ne diyoruz biz R.F.C üyesimiyiz deyip indirim mi alıyoruz ?

Son düzenleme:
Geri