şimdiye kadar 13 arabam oldu 12 dizel euro Dizel çıktığından buyana EURO Dizel Kullanırım Sürekli opetten alırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdilik opet ultraforce opet karta %1 veriyor ancak bir de bp yi deneyeceğiz 90 tl ye 5 lira kampanyasını ve yakıtınıda deneyeceğiz tecrübelerimiz paylasırım
Ben Türkiye Petrolleri A.O. Genel Mudurlugundeyim bizim kurduğumuz Alt sirket olan Tp benzinliklerden hangi istasyonundan aldınız Gerekli şikayetleri yapalım2 ay öncesinde tuzla-gebze arasındaki tp den depoyu fulleyip(yaklaşık 40t civarı) Ankara ya doğru yola çıkmıştım. fakat sürekli tempolu bir yolculuğun ardından Ankara ya yaklaşırken clio 1.5 dci icon aracım egsoz emisyonunu kontrol ettirin ve enjektörleri kontrol ettirin diye uyarı verdi. arıza ışığı yaktı. ertesi sabah servise gittim. nedenini bulamadılar. arızayı sildiler ve depo bitince opet e geçtim ve 12.000km dir bir daha hata vermedi. normalde tp ile uzun daha uzun menzil gider dediğim aracım az kalsın yarı yolda bırakıyordu. daha önceden bir kere daha tp den dizel yakıt alıp Ankaraya yola çıkmıştım. sakin bir yolculuğun ardından (cc.110 sabit) böyle bir hata vermemişti. motor sesli çalışmasına rağmen normalden 50-70km daha uzun gitmişti. 2'inci denememde sonuç hüsranla sonuçlandı.
2 ay öncesinde tuzla-gebze arasındaki tp den depoyu fulleyip(yaklaşık 40t civarı) Ankara ya doğru yola çıkmıştım. fakat sürekli tempolu bir yolculuğun ardından Ankara ya yaklaşırken clio 1.5 dci icon aracım egsoz emisyonunu kontrol ettirin ve enjektörleri kontrol ettirin diye uyarı verdi. arıza ışığı yaktı. ertesi sabah servise gittim. nedenini bulamadılar. arızayı sildiler ve depo bitince opet e geçtim ve 12.000km dir bir daha hata vermedi. normalde tp ile uzun daha uzun menzil gider dediğim aracım az kalsın yarı yolda bırakıyordu. daha önceden bir kere daha tp den dizel yakıt alıp Ankaraya yola çıkmıştım. sakin bir yolculuğun ardından (cc.110 sabit) böyle bir hata vermemişti. motor sesli çalışmasına rağmen normalden 50-70km daha uzun gitmişti. 2'inci denememde sonuç hüsranla sonuçlandı.