Hangi Yakıtı Kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan becker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RFC Hangi Yakıtı Kullanıyor?

• Kullanılan toplam oy
    326
Renaultda yeniyim zira bundan önceki 207 de hep BP kullandım şuanda öyle devam ediyorum, mümkün olduğunca aynı bayiden ( direk merkeze bağlı istasyonlar ) almaya özen gösteriyorum.

Sürekli katkısı 95 alıyorum.Shell-Bp-Total-Lukoil bunlardan hangisi denk gelirse

Renaultda yeniyim zira bundan önceki 207 de hep BP kullandım şuanda öyle devam ediyorum, mümkün olduğunca aynı bayiden ( direk merkeze bağlı istasyonlar ) almaya özen gösteriyorum.

Ana bayii oldugunu nasil anliyorsunuz?

Shell v power

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ana bayii oldugunu nasil anliyorsunuz?

Totem tabelaların en altında bayi adı yazar. Ana firmalarda o kısımlarda bp petrolleri a.s. Veya Shell petrolleri a.s. Yazar. Zaten bu istasyonlarda genelde büyük bir brandaya yazarlar bu istasyon tarafımızdan işletilmektedir türünde bir şey olur.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Totem tabelaların en altında bayi adı yazar. Ana firmalarda o kısımlarda bp petrolleri a.s. Veya Shell petrolleri a.s. Yazar. Zaten bu istasyonlarda genelde büyük bir brandaya yazarlar bu istasyon tarafımızdan işletilmektedir türünde bir şey olur.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tesekkur ederim bi bakayim nerelermis bunlar.

dizel akaryakıt

total daha iyi gibi km olarak ve performans ...

Şehir içi ve şehirdışında bulunulduğunda yakıt alma yerleri fark ediyor.
Örneğin; şehir içinde iseniz sorun yoktur, bilinen yerlerden alırsınız.
Şehir dışında iseniz bu durumda marka olan yerler ile müşterisi çok olan yerlere dikkat edilmesi gerekir.
Petrol Ofisi, Shell, Opet vb..

Shell, Petrol Ofisi, Opet ve Bp. Gerisine güvenmiyorum. Birtek bildiğim Total'den almayın, şshsen gördüm hepsi değil ama çoğunda depo ve pompa bağlantı ve giriş ağızları paslı iyi kontrol edilmiyor. Buda yakıtla araca gelip, motora gidebilir. Onun için Total'den almıyorum.

aytemizden alıyorum su an karsta mecburen 95 oktan.

Geri