Hangi Renault 19 Modelini Kullanıyosunuz ?

Hangi Model

• Kullanılan toplam oy
    158
1.4 tek enjeksiyonlu beymen club...ben 1.4i rn işaretledim benim arac burda yoktu...simdilik kötü bir yanı yok alalı 2 ay oldu alır almaz kendimce bakımlarını yaptırdım...
Üye tanıtımlarında kendinizi tanıtırmısınız .
Number One ve Beymen Club'ı unutmuştum ...

Aracım 2000 model R19 1.6e RNE AC. Aracımdan gayet memnunum. Yakıt tüketimi düşük. Aracı alalı 1 yıldan fazla oldu.150 liralık bir masraf çıkardı o kadar. Başka da arıza çıkarmadı çok şükür. Şikayet ettiğim tek nokta var. Uzun yolda koltuk belimi ağrıtıyor.

1.4 Karburator. Tek artısı Yakıtta cimri.. Eksileri Saysam 19a ayıp olacak eniyisi.. Ekonomik diyelim.. :)

renault-19_50520.jpg

Hangi Modeli Kullanıyorsunuz ?
Ankete cevap verip kaçmak yok , Kullandığınız modelin (+) ve (-) yönlerini de bu konu altında kısaca anlatırsak iyi olur :eyv

benim arac burda herseyiyle aynısı plaka hariç :))

Üye tanıtımlarında kendinizi tanıtırmısınız .
Number One ve Beymen Club'ı unutmuştum ...

tanıttım diye hatırlıyorum...teminde hosgeldin diyen arkadaslara tesekkurlerimi ilettim.

meganeye geçecez valla.1.4 motor ağır kalıyor.satıp bi daha 19 almaktansa meganeye geçip rahatlamak var

1998 Model 1.6e RNE Gümüş Gri 73.000'de

foto1161.jpg

meganeye geçecez valla.1.4 motor ağır kalıyor.satıp bi daha 19 almaktansa meganeye geçip rahatlamak var

valla usta astsubay bir arkadaşta megane 1.6 var geçen günlerde şöyle bir turladım biraz hantal gibi geldi bana gaz pedalına basıyorsun bir iki saniye sonra haberi oluyor arabanın ya bu araba öyle yada hepsi başkasına binmedim ama bu hoşuma gitmedi
ayağım pedala dokunur dokunmaz sıçraması lazım :D

valla usta astsubay bir arkadaşta megane 1.6 var geçen günlerde şöyle bir turladım biraz hantal gibi geldi bana gaz pedalına basıyorsun bir iki saniye sonra haberi oluyor arabanın ya bu araba öyle yada hepsi başkasına binmedim ama bu hoşuma gitmedi
Gaz kelebeği elektronik olan her arabada var o malesef yeni nesilin hepsi öyle :)

Elektronik gaz pedalının verdiği bir nimet olsa gerek :D
Vallaa bizde bir hayalle sıçramayı planlıyorduk :D Gaza basıyorum şehir içi uçması lazım ama gitmiyor :D
Şehir içi 2. viteste iyi sıçramıyor ama otobanda 5. viteste daha iyi sıçrıyor :D

Geri