Hangi marka kış lastiği kullanıyorsunuz? (2016)

Sizce Hangi marka kış lastiği? (Konuya Mesaj olarak ayrıca yazınız)

• Bridgestone ve serileri

Oy: 0 0.0%
  • Marangoni, Nankang, Marshal, Westlake, Avon, Starfire, Rockstone

• Yokohama w Drive ve serileri

• Debica Frigo ve serileri

• Sava Eskimo ve serileri

• Formula, Firestone, Syron, Star Performer, Runway

• Fulda, Barum

• Ovation, Mentor, Roadstone, Cordiant,Triangle, Mastersteel

• Dunlop ve serileri

• Kleber, BfGoodrich, Vredestein, Gt Radial, Maloya, Nexen, Zeetex, Sunny, Wanli, Fortuna

• Diğer (Konuya Mesaj olarak yazınız)

• Kullanılan toplam oy
    31
Arkadaşlar şiddetle tafsiye ediyorum. Continental ts850 . Açın bakın videolarını izleyin . Gerçek kış lastiği budur . Çizgili araları yalandan değil . Hareket ediyor ve zemine çok iyi tutunuyor. Gerisi hikaye

Nokian wrd4 den 4 adet satın aldım ama daha kullanmaya zaman var. UG9 ile arasında kararsız kalmıştım wr d4 de karar kıldım. Ama testlerde ug9 testte yer alırken bunun karşısında wrd4 yerine wrd3 olmasıda bazı puanları değiştirdiğini düşünüyorum. Desenlerine bakınca git gide birbirlerine benzemeye başladılar. Şahsen hb eğer zamanında getirtebilseydi önlere hakkapeliitta 8 arkalarada wrd4 alacaktım. Nasip :)

Nokian :eyv

Arkadaşın arabasına Nokian WR D3 175 65 R14 4 adet kış lastiği aldık. Gerçekten f/p açısından beklentileri karşılayan bir lastik tavsiye olunur. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştik. Benim aracımda Michelin Alpin A4 kar lastiği mevcut. Bir sonraki tercihim Nokian kış lastiği olacak.

Önceki aracımda petlas kullanıyordum 2 kış kullandım ve hiç kayma ya da yolda kalma yaşamadım. Grand scenic aracıma da bu kış için petlas aldım sonuç için bir şey diyemiyorum önceki aracımda lastikler 195/55r16 idi şimdi 225/50r17 ama pahallı lastiklerden bir farkı olmayacağını düşünüyorum. tabii 3. yıldan sonraki sertleşme vs gibi durumları ne olur denemek lazım.

Michelin Alpin serisi. Uludağ'a zincirle cikamayanlarin yanından patinajsiz çıkmıştım.

Ultragrip 7+kullanıyorum yaklaşık 5 yıl oldu alalı hala ilk günkü performans devam ediyor

Renault 9 broadway orta kasa aracımıza geçen sene sadece önlere (2 tane) Petlas 175/70 R13 82T Snow Master Kış Lastiği aldık ve Bursa uludağ tıp fakültesi hastanesine gittik(orada yaşayanlar geçen yılı bilirler). Sadece ön tekerleklerde olduğu halde sorun olmadan, yolda kalmadan 182 km yol yaparak Yalova'ya yani eve geldik. Bu yıl yine 2 tane daha Petlas 175/70 R13 82T Snow Master W601 Kış Lastiği aldık. Bu sefer toplam 4 tane kış lastiği takılı halde Ocak ayının sonlarında yine Bursa uludağ tıp fakültesi hastanesine gideceğiz.

175/65 R14 nokian var Kangoo da Ankara kışında iş görüyor .

petlas marka sıfır olarak taktırdım 1,5 ay önce. ankara'ya henüz kar yağmadı ama -13 derece ve ıslak zeminde güven veriyor. gayet memnunum.

Petlas karda performans süper çok memnunum

Geri