Hangi Fluence'i almalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quartal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otomatik. Ben aldigimda 37.000 idi suan 110.000 de.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam bende de uzun yol rakamları şöle çıkıyor 110BG, EDC şanzıman

5.8/100km.. Ortalama hız 72km/h

550km yolu 143TL ye gittim. Sence nasıl?

Dediğiniz gibi bu cüssede bir araç için yakıt tüketimi çok iyi bence de. Clio ile 7.0 ortalamalayla şehir içi şehir dışı 4.0-5.0 arası oluyor. Zaten bu değerlere yakın olsun yeter diyordum.
Umarım sıkıntısız düşük km bir araç bulabilirim.

Siz bu aracın ağır bakımını bile yaptırmışsınız. Bakım fiyatlarıyla ilgili ne diyorsunuz? Rutin bakım ve ağır bakıma ne kadar ödediniz ya da ödüyorsunuz?

Agir bakim triger vs 1600 lira tuttu standart bakimlar 600 civari tutuyor ama yetkili servis rakamlari bunlar. Ben yetkili servis disina cikmadim. Yetkili servislerim rakamlari yuksek ama isim saglam olsun derseniz yetkiliden sasmayin derim. Butce maliyet orani tabi el verdigince ama ozel servis fiyatlari daha makul cikar. En son 100.000 bakima girdi 600 lira tuttu 110.000 de balatalar degisecek 300-400 civari cikar onlarda.

fluence yada megane 3 ile istanbul da 5 i bırak 5.5 litreyi gör ben sana arabamı hediye edicem imkansız hocam ha yasadigin il veya ilce de hic trafik yok gibidir fazlada yormadan kullanıyorsan belki 5 i görürsün ama ben uzun yolda bile 5.4 lt den aşağı düşemedim üstelik megane 3 fluence den az daha hafif olmasına rağmen

Araciniz sizde kalsin tesekkurler :) yukarida da bahsettigim gibi benim degerlerim trafiksiz degerler. Bi seyleri ispatlamak niyetinde degilim ama sehir disi 3.9 a kadar dustu arac ortalama hiz 80 km. Sehir ici citir trafikte kis lastikleri ile gecen sene 5.5 uzerine cikmadim bu sene 6.0 civari dolasiyor. Bu arada uzun yolda yaklasik 2 saat 160-180 arasi kullanimimda da 6.8 yakti. Benim aracim bu sekilde kullanimdan kullanima yol hava kosullarina kadar bir cok etken var tabiki. Benim icin ilginc olan aracimin kisin az yazin cok yakmasi. Yani normalde yazin elde edecegim degeri kisin, kisin elde edecegim degeri yazin veriyor araba. Bi tuhaflik var ama her iki donemde de 6.5 uzerine cikmadigindan ve surekli sakin kullandigimdan yakit olayini cok kafama takmiyorum acikcasi. Araci almak isteyen arkadas yorum istemis ona cevaben yazdim aslinda. Benim degerlerim bunlar karar verecek olan arkadas degerlendirmesini yapar elbet.

fluence yada megane 3 ile istanbul da 5 i bırak 5.5 litreyi gör ben sana arabamı hediye edicem imkansız hocam ha yasadigin il veya ilce de hic trafik yok gibidir fazlada yormadan kullanıyorsan belki 5 i görürsün ama ben uzun yolda bile 5.4 lt den aşağı düşemedim üstelik megane 3 fluence den az daha hafif olmasına rağmen

f67c57bdb546b4a60670a0b7d3df6c80.jpg

Gecen hafta Ankara Kırıkkale arasi gidip geldim. Fluence dizel otomatik aracim

4760cab16167984d45a7df9500644d7d.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yakıt tüketimi konusunda aklımda soru işareti kalmadı diyebilirim. "Touch Plus ve Icon" donanımlara bakıyorum. Tabi ki bütçeye uygun olanı seçeceğim ama aralarında gözden kaçırdığım büyük bir fark var mı bilemiyorum. Aşağı yukarı aynı donanımlar ikisinde de var gibi.

Bir de edc şanzımanı sağlam bakımlı araç arıyorum ancak şanzıman dışında şu donanımın ya da şu modellerin kronik sorunu var diyebilir misiniz? Uzak durmam gereken bir model var mı? (Örneğin; 2014 öncesi clio'larda bazı kronik sıkıntılar varmış iyi ki 2014 almışım diye düşünmüştüm.)

f67c57bdb546b4a60670a0b7d3df6c80.jpg

Gecen hafta Ankara Kırıkkale arasi gidip geldim. Fluence dizel otomatik aracim

4760cab16167984d45a7df9500644d7d.jpg

şehirdışı demedim istanbul içi gel yap bakalım 5 civarı gidip bana dümdüz yolda foto yollamışsın

genişlik ve yakıt olarak fluence diğer markalara göre önde. ikinci elde temiz ve bakımlı araç bulmanın versiyondan daha önemli olduğunu düşünüyorum. benimki 105 lik manuel dci extrem edicion gözümde tek eksiği esp olmaması, onun dışında memnunum

Touch Plus ve icon arasında bildiğim kadarı ile iç karartmalı dikiz aynası farkı ve yağmur far sensörü var.

şehirdışı demedim istanbul içi gel yap bakalım 5 civarı gidip bana dümdüz yolda foto yollamışsın

Sen Ankara Kırıkkale arasi hic gitmemişsin belli. Bu arabaya ben sehirdisi 7 litrede yaktırdım. Adam gibi kullanirsan bütün arabalar az yakar [emoji6]

Sen Ankara Kırıkkale arasi hic gitmemişsin belli. Bu arabaya ben sehirdisi 7 litrede yaktırdım. Adam gibi kullanirsan bütün arabalar az yakar [emoji6]

boş konuşma bana ortalama hızını soyle ben istanbul da 13 km ortalama hızla en iyi 7.5-8 lt yaktırıyorum gidip boş yollarda yaktığını paylaşıp milleti yanlış yönlendirme boş yapma

Geri