Hangi dizel yakıt daha iyi?

Hangi Diesel Yakıt Daha Kaliteli

• Shell Nitro +

Oy: 17 73.9%
  • Opet Ultra Force

Oy: 3 13.0%
  • Total Excellium

Oy: 2 8.7%
  • BP

Oy: 1 4.3%
  • Petrol Ofisi

Oy: 0 0.0%
  • Diğer

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
5 yil erzurum kisinda disel arac kullandim ve surekli shellden aldim bir kere araba calismamazlik yapmadi sehirler arasi giderkende surekli shellden aliyorum

bende shell v power alıyorum daha iyi olduğunu diğer forumlardan öğrenmiştim...

Shell nitro+ :eyv

Ben bu zamana kadar farklı farklı firmalardan aldım denedim,opet'ten aldığımda hep daha fazla km yapıyordum ta ki exellium kullanana kadar :) benim için yaptığım km değil de performans önemlidir diyorsanız shell nitro alınmalı.

bana göre shell nitro şu an en iyi dizel yakıt. yaklaşık 1 yıldır nitro alıyorum opete göre biraz daha az menzil yapsada performans açısından tatminkar..

aracımı aldım alalı Giresun totalden mazotumu alıyordum,bir hafta sonu orduda gezerken mazot azaldı,orduda total olmadığı için ve methini çok duyduğum için opetten aldım,ertesi gün araçla giderken aracım 2. viteste yığıldı,tekrar devam ettim bu sefer 4. viteste yığıldı, aman dedim dahada almam başka yerden....tabi iki opet kötü demiyorum marka fanatiğide değilim ama alınan yerde gerçekten çok önemli bence..

bundan 1-2 sene önce petrol ofisinden alıyordum bir gün shellden almaya karar verdim ve aradaki farkı gördüm po mazotu biraz daha fazla götürüyordu beni ama shellin araba performansını görünce po yu bıraktım arabanın gaz tepkisi bile değişti şimdide shell e devam :)

opetten alıyorduk ancak opet o zamanlar ne alırsan %10u kadar puan veriyordu çok düşüktü şuan bp ye geçtik 90 tl ye 5 tl verıyor :eyv yine yakıt olarak fena değil arabayı boğmuyor opetten aldığımız zamanlarda bazen rampalarda bayılıyordu kalkarken daha fazla gaz vermek gerekiyordu :eyv

total in mazotunun iyi olduğunu duydum ancak şöyle bir şey var yakınımda hiç total bayi yok :D en yakını git gel 10-15 km...

herkes opet shell e göre daha fazla menzil yapıyo yazmış ama bana da tam tersi gibi geldi ya :) gerçi öyle km tutup hesaplamadım ama hissettiğim durum o yani :D

Geri