Hafta sonu can sıkıntısından coupemin jantları boyadık =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEREM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel bir uygulama olmuş teşekkurler görsel ziyafet için.. Hayırlı olsun yeni jantların diyebiliriz :)

Arkadaşlar jant değil de benim kaliperleri ve arka kampanaları boyamam lazım lakin hali hazırda boyalı. Lastikleri değiştirirken adama sarı yap dedim bi geldim altın rengi yapmış :(. Ben şimdi bunları beyaz yapmak istiyorum ama üstündeki boya kolay çıkar mı ? Çıkarsa ne ile çıkar ?

2 çeşit zımpara al biri kalın biri ince olsun , önce kalınla giriş boyayı kaldır , daha sonra ince zımparayla geçki çizikleri azalsın daha sonra istediğin boyayı 2 3 kat attınmı gayet düzgün çıkar ortaya =)

Çok güzel bir uygulama olmuş teşekkurler görsel ziyafet için.. Hayırlı olsun yeni jantların diyebiliriz :)
teşekkürler abi =) ben hayrını göremedim aracı alan arkadaş görür işalla =)

jantlar güsel olmuş ellerinize sağlık :) yanlız bu iskambil kağıtları on numara bi uygulaama:) gazete kagıdı falan ugrasmaya gerek kalmamıs:)

1-2 ton açık olabilirmiş jantlar çok yakışmış :)

bu arada corsa opc stock mu ? :) fazlası ile dikkat çekici :)

elinize sağlık cok güzel olmuş Maaşallah :eyv

çok güzel bir çalışma olmuş çokta yakışmış aracınıza bende f7r orjinal jantlarını boyatsam yakışırmı acaba :)

Emeklerize saglik mukemmel olmus aradada piştirik attiniz heralde :)

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Üstad tabiki zevk meselesi ama ben siyah cantı hiç yakıştıramıyorum bu arabaya. Gri bence daha hoş.

Geri