Hadi Gözümüz Aydın ''benzin 5 tl ''

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
benzin1601.jpg

Dünyanın en pahalı benzinini kullanan Türkiye sonunda benzinde 5 lirayı da gördü. Benzine sekiz gün aradan sonra ikinci kez zam yapıldı.

Zam gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Dağıtım şirketlerinin 98 oktan benzini 5,03 liradan satacağı öğrenildi. Böylelikle benzin fiyatları 5 liranın üzerine çıkmış oldu.

95 oktan benzinin pompa fiyatları 8 kuruş artacak. 95 oktan benzinin litre satış fiyatı ise 4,91 kuruşa çıkacak.
Benzine en son zam 8 Temmuz’da yapılmış ve fiyatlar 11 kuruş artırılmıştı. 10 Temmuz’da ise motorine 7 kuruş zam yapılmıştı.

Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve söz konusu şirketlere göre litrede birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.

Hayırlı olsun, Vatana, Milletimize...

durmak yok yola devam diyoruz hüloğğğğ :)

Ne Güzel İşte Adam Bizi Küsurat Hesaplamaktan Kurtardı, RTE'IN Köleleriyiz Hülooğğğğğ ...

La havle........

Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”

​Ve vatandaşta tık tepki yok ..................................

Durmak yok itelemeye devam... :mad: mübarek gün hakkımı helal etmiyorum allahım her iki cihanda hakkımı sorsun, onlar bilmem kaç bin motorlu zırhlı su gibi yakıt yakan araçlara binsinler ama...

Benzinciye her gittiğimizde 5 liralık yakıt alalım,hem gıcıklık yapmış oluruz hemde gelen zamlar fazla koymaz... :)

Şuan Buraya Yazacak Çok Ağır Yazılar Var Dilimin Ucunda Ama Burası Yeri Değil...

Geri