Hadi Buyurun Denize Girelim ''antalya yanıyorrr:)''

img1038yzt.jpg
img1036pq.jpg
Geçtiğimiz pazar arkadaş grubumuzla pazar kahvaltısını Selimiye tarafında yapalım dedik, havada çok güzel çocuklar önce ayaklarımızı sokalım diye izin isteyip deniz kenarına indiler, sonrası malüm kıyafetlerle sezonu açtılar. 2013 Deniz sezonu hayırlı olsun..
img1037kf.jpg

Son düzenleme:
Mersin de yanıyor Adana da :)

Denize Girenlerin Hepsin'de Rus Tipi Var Yanlız Pekte Sıcak Değil Gibi Su hihi

Pek merak ettim canım kardeşim bu kanıya nasıl vardınhehe

Başkan çok kötüsün... :)

hahahahhaha hehe olaylar karşıyorrr

Başkentte ne zaman Deniz gelir acaba :D

SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

eveeet an itibariyle görüyorum ki tilki abinin gıcıklık sezonu açılmış bulunuyor :aytuğ

diyecekken bir de ne göreyim 2. sayfada aykut abi de destek olmuş, bize hüzünlü günler, sizlere keyifli günler abileri :( qw1

çocuklar halen çocukluğun tadını çıkarabilen azınlıktan tuttum :eyv

eveeet an itibariyle görüyorum ki tilki abinin gıcıklık sezonu açılmış bulunuyor :aytuğ
önemi başlamadı bile depe
diyecekken bir de ne göreyim 2. sayfada aykut abi de destek olmuş, bize hüzünlü günler, sizlere keyifli günler abileri :( qw1

çocuklar halen çocukluğun tadını çıkarabilen azınlıktan tuttum :eyv

Aquapark açılıyor yakında:eyv oğlumla en sevdiğim mekanlardan biri kısmet olursa oralardan bol bol foto paylaşacağımdır esas kısaca daha gıcıklık moduna girmedim bile bunlar ufak alıştırmalar:aytuğdeğerli vede sn.mod'um:aytuğ

turkey-antalya-aquapark-in-hotel-thumb5840408.webp

aquapark2.jpg

aqua-park-from-alanya.jpg

9922.webp

index_01.jpg

Bu kadar derde sıkıntıya rağmen hala hayatı sevebiliyorum ya bunun bir nedenide sensin be Antalyaqw

158076_157659460923029_8051248_n.jpg

Geri