Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Komşumuzun hesabını hackleyip arkadaş listesindekilerden seni kampanyaya dahil ediyorum diyerek telefon numarası istemişler veren saflara sms gönderip onaylamasını istemişler, kiminden 200 kiminden 400 lira çarpmışlar...
çok farklı kurtarma seçenekleri vardı mailime erişemiyorum, tanımlı numarama erişemiyorum falan gibi sizin gerçek sahibi olduğunuzu anlamak için tuhaf tuhaf sorular vardı ama olmuyor diyorsanız yapacak bişey yok saglık olsun
Komşumuzun hesabını hackleyip arkadaş listesindekilerden seni kampanyaya dahil ediyorum diyerek telefon numarası istemişler veren saflara sms gönderip onaylamasını istemişler, kiminden 200 kiminden 400 lira çarpmışlar...
Aslında safların üzerinden karnını doyuranlar şeref yoksunudur benim gözümde aklı veren Allah alırda...
Hesabın nasıl alınacağı ile ilgilide geçmiş şifreleriniz gizli sorularınız vs. arşivlenerek saklanıyor databaselerde facebook yönetim ile e-mail ile bilgilendirme yaparsanız ilgileneceklerdir. iletişim kurun linkinden deneyin. https://www.facebook.com/hacked