Haber Portalımız OtoHabercim.com açıldı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun ailemize...:eyv

Hayırlı olsun :)

sık kullanılanlara ekledim bende.emeği geçen herkese teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun

mustafa abi site cok güzel yegane tavsiyem belki haddim değil ama video lu yada yazıyla farketmez ama arac testlerine cok yer verilmesinden yana,arac bakımına ait bir kosede güzel olabilir detailingle alakalı

mustafa abi site cok güzel yegane tavsiyem belki haddim değil ama video lu yada yazıyla farketmez ama arac testlerine cok yer verilmesinden yana,arac bakımına ait bir kosede güzel olabilir detailingle alakalı
Site bu gece 1 gününü dolduracak kardeşim,çok yeni daha,ilerleyen zaman içinde sizlerin fikirleri doğrultusunda çok daha iyi olacak inşallah...:eyv

Aynen bende katılıyorum
Motor bakımı, detailing, modifiye diyede ayrılabilir mod bölümü ufakta olsa olmalı bence

Site bu gece 1 gününü dolduracak kardeşim,çok yeni daha,ilerleyen zaman içinde sizlerin fikirleri doğrultusunda çok daha iyi olacak inşallah...:eyv

daha doldururuz abi hele bir yaz gelsinde :eyv

Hayırlı uğurlu olsun RFC Ailesine açılış töreni yapalım Mustafa abi kutlamadan olmaz :)

evet abi kutlama yapmak lazım, bir de o kutlamadan bol bol fotoğraf ekleriz siteye:)
emeği geçen herkesin eline sağlık...

Geri