Tekrardan merhaba arkadaşlar, (Konu Editleme yetkim yok galiba, o yüzden yeni konu açtım adminlerim)
Sonunda Jant kararımı 14" ten yana verdim ve 185/60/14 Good Year Eagle Sport lastikler taktım (Bu lastikler 195 gibi duruyor
)
Sağ taraftaki tavan lambasını aktif ettirip arka kapılara da switch taktırdım.
Cam açma düğmelerini R19 un sol cam açma düğmeleri ile değiştirdim.
Vites Topuzunu Flash S Vites topuzu alıp rakamları renklendirdim.
Baskı balata takımı değişti, Marş Dinamosunu bakımı yapıldı Kollektörü ve kömürleri değişti.
Şarj Dİnamosu bakımı yapıldı, Kollektör, konjektör, kömür, bilya ne varsa değişti.
Sağ ve sol Rot milleri değişti.
Motor takozları değişti.
Son susturucu değişti.
Motor yağı, Şanzıman yağı, Yağ Filtresi ve Hava Filtresi değişti.
Ön balatalar değişti.
Arka balatalar ve kampanalar bakımdan geçti.
Torsiyona Gresörlük açıldı ve yağlandı.
Jantları takınca arka çamurluk ağızları sürtme yapmıştı, iç kısımları çekiçlenip arka çamurluk ağızları boyandı.
Arka tarafa paçalık takıldı.
Koltuk kılfıları yenilendi.
Arka plaka lambaları, tavan lambaları, torpido lambası ve göstergelere beyaz led takıldı.
Tavan döşemesi kaldı, artık onu da bir süre sonra yeni modelinkinden yaptıracağım. Tabi tavan döşemesi değişirken arka taraflarada lamba koymayı düşünüyorum. Kapı döşemeleri ve koltukları da düzgün bulursam 97 - 2000 arası modellerin koltuk ve kapı döşemelerinden yapacağım. Arka camları da otomatik yapmak geçiyor aklımdan.. Şimdilik bu kadar....
E sıra geldi resimlere artık... Şimdi resimler konuşsun.

Sonunda Jant kararımı 14" ten yana verdim ve 185/60/14 Good Year Eagle Sport lastikler taktım (Bu lastikler 195 gibi duruyor

Sağ taraftaki tavan lambasını aktif ettirip arka kapılara da switch taktırdım.
Cam açma düğmelerini R19 un sol cam açma düğmeleri ile değiştirdim.
Vites Topuzunu Flash S Vites topuzu alıp rakamları renklendirdim.
Baskı balata takımı değişti, Marş Dinamosunu bakımı yapıldı Kollektörü ve kömürleri değişti.
Şarj Dİnamosu bakımı yapıldı, Kollektör, konjektör, kömür, bilya ne varsa değişti.
Sağ ve sol Rot milleri değişti.
Motor takozları değişti.
Son susturucu değişti.
Motor yağı, Şanzıman yağı, Yağ Filtresi ve Hava Filtresi değişti.
Ön balatalar değişti.
Arka balatalar ve kampanalar bakımdan geçti.
Torsiyona Gresörlük açıldı ve yağlandı.
Jantları takınca arka çamurluk ağızları sürtme yapmıştı, iç kısımları çekiçlenip arka çamurluk ağızları boyandı.
Arka tarafa paçalık takıldı.
Koltuk kılfıları yenilendi.
Arka plaka lambaları, tavan lambaları, torpido lambası ve göstergelere beyaz led takıldı.
Tavan döşemesi kaldı, artık onu da bir süre sonra yeni modelinkinden yaptıracağım. Tabi tavan döşemesi değişirken arka taraflarada lamba koymayı düşünüyorum. Kapı döşemeleri ve koltukları da düzgün bulursam 97 - 2000 arası modellerin koltuk ve kapı döşemelerinden yapacağım. Arka camları da otomatik yapmak geçiyor aklımdan.. Şimdilik bu kadar....
E sıra geldi resimlere artık... Şimdi resimler konuşsun.