4 Tem 2012 #1 mert hitay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Şub 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 32 Ön tarafta orjinal (tampondaki kılçıklar alınsa) ve kaput uzatma olmasa çok daha güzel olurmuş Bayrağında yeri çok iyi olmuş bence
Ön tarafta orjinal (tampondaki kılçıklar alınsa) ve kaput uzatma olmasa çok daha güzel olurmuş Bayrağında yeri çok iyi olmuş bence
4 Tem 2012 #2 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 halamın bıyıkları olsa amcam olur misali olmuş senin yorumun
4 Tem 2012 Konuyu Başlatan #3 mert hitay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Şub 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 32 RenaultFanClub' Alıntı: halamın bıyıkları olsa amcam olur misali olmuş senin yorumun Genişletmek için tıkla ... hehehehe arkadan süper abi yandan iyi önden biraz değişime ihtiyacı var qw açıkcası su ön tamponları bir türlü sevemedim hepside aynı model 12 3
RenaultFanClub' Alıntı: halamın bıyıkları olsa amcam olur misali olmuş senin yorumun Genişletmek için tıkla ... hehehehe arkadan süper abi yandan iyi önden biraz değişime ihtiyacı var qw açıkcası su ön tamponları bir türlü sevemedim hepside aynı model 12 3
4 Tem 2012 #4 TRSemih Semih Yağıbasan-Ankara, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 5,583 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 Cok eski bi yayin bu.. Simdi o kupe ne haldedir kim bilir.. Sent from my iPad using Tapatalk
4 Tem 2012 Konuyu Başlatan #5 mert hitay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Şub 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 32 TRSemih' Alıntı: Cok eski bi yayin bu.. Simdi o kupe ne haldedir kim bilir.. Sent from my iPad using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen semih abi ben çocukken dergide görmüştüm ilk kim bilir suan ne durumdadır
TRSemih' Alıntı: Cok eski bi yayin bu.. Simdi o kupe ne haldedir kim bilir.. Sent from my iPad using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen semih abi ben çocukken dergide görmüştüm ilk kim bilir suan ne durumdadır