5 Ocak 2013 #11 VuRaLLy Vural EFE, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2011 Mesajlar 536 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Yaş 33 herkesi ve heryerini satar bu para için.. hadı yapıcan bi üçkagıt tamam dini niye alet ediyosun buna ne gerek var..
herkesi ve heryerini satar bu para için.. hadı yapıcan bi üçkagıt tamam dini niye alet ediyosun buna ne gerek var..
5 Ocak 2013 #12 [escobar] uNiDeNtiFieD, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2012 Mesajlar 120 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Geri adım atmış adam haberlerde çıktı, parayı paylaşmaya hazırım diyor. Yemin ağız alışkanlığım demiş, hay Allahım
Geri adım atmış adam haberlerde çıktı, parayı paylaşmaya hazırım diyor. Yemin ağız alışkanlığım demiş, hay Allahım
5 Ocak 2013 #13 ArMy Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2010 Mesajlar 1,129 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Yarışmanın formatı ikna etmek düdüklemek.AMa bana da çok karaktersizce geliyo bu program. Ayrıca o kız neden öyle fok balığı gibi konuşuyo :aytuğ
Yarışmanın formatı ikna etmek düdüklemek.AMa bana da çok karaktersizce geliyo bu program. Ayrıca o kız neden öyle fok balığı gibi konuşuyo :aytuğ