Güven banaa..!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 19bao07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    banaa

19bao07

Bilgi Girilmemiş
o gün denk geldi tam bu kısımda açmıştım yarışmayı.. bayagı güldürdü beni önce :) yarışmanın formatını bilmeyenlere şöyle söyliyim , 2 kişi (birbirini hiç tanımayan) yanyana yarışmaya baslıyolar , soruları bırlıkte bilmeye calısıyolar.. 3 kere yanlıs cevap verme hakları var..kenarlarda aileleri var , bellı sorularda onlara danışıp parayı alıyolar yada yarısmaya devam edıyolar.. koltuklar gelırken paralar okunuyo ufaktan buyuge , dugmeye basan o parayı alıyo ve gıdıyo..basılmassa devam edılıyo yarısmaya..tabı burda 15 sorunun tamamını bılmıslerdı ve artık ortada bırlesınce yarı yarıya alıcaklardı parayı.. ama eleman yapmış yapacagını :D
Güven Bana - Yeminini Tutmadı - YouTube

yakışmamış adama bir soru kalmış sonuçta..

şerefsiz herif harbi

Bunu izledim bi başlarsam saymaya forum kapanır..... :berbat

terbiyesiz ahlaksız herif herşey tamamda inancı kullanana sinir oluyom arkadaş :pislik

tam bir ............. para icin herseyi satacak bir adam iste...

karaktersiz adi :S yuh ya olmaz bu kadar

Allah(cc) kur'an seni zaten çarpmış. Üç kuruş dünyalık para için hiç olmayacak bir laf konuşmuş.

zaten yarısma baştan sona bi değişik , birlikte yola çıktığın insanı satarsan daha çok para kazanırsın formatlı bişey :) ee günümüzde zaten herşey böyle değilmi.. bi kesim dini kullanarak baskalarının malını parasını vs yemiyo mu.. e buda ufak bi canlandırması olmuş olayın :)

Geri