Güven Altan'da RS'e 1 yıllık ücretsiz Renault Artı Yol Yardım Sigortası yaptırdım.

Usta burnumuzun dibine kadar geliyosun bi aramıyosun heee..:)

hakikaten, maltepe güven altan değil mi? cıks cıks mustafa abi:D b

u arada güle güle, kafan rahat kullanman dileğiyle ama kaskon olmamasına çok şaşırdım itiraf edeyim.

araba yeniyken bir sene falan garantisi devam ederken ya da yol yardımı devam etmiyor di mi :D

aracında kasko varmı abi aracında kasko varsa bu bahsettiklerin asistan hizmetiyle kasko gerçekleştiriyor full kaskosu olmayan varsa güzel bir olay

full kasko var, diyelim ki çekici vb kullanmamız gerekti, kasko bozuluyor mu acaba? gerçi poliçeleri okumak lazım belki de.
hani eğer kaskodan kullanmak daha pahalıya mal oluyorsa, 65 tl gözden çıkarılabilir bir rakam gibi...

hakikaten, maltepe güven altan değil mi? cıks cıks mustafa abi:D b

u arada güle güle, kafan rahat kullanman dileğiyle ama kaskon olmamasına çok şaşırdım itiraf edeyim.

araba yeniyken bir sene falan garantisi devam ederken ya da yol yardımı devam etmiyor di mi :D

full kasko var, diyelim ki çekici vb kullanmamız gerekti, kasko bozuluyor mu acaba? gerçi poliçeleri okumak lazım belki de.
hani eğer kaskodan kullanmak daha pahalıya mal oluyorsa, 65 tl gözden çıkarılabilir bir rakam gibi...
Kasko bozulmaz Çiğdem...
Kangoo kaskolu birde buna yaptırsam fazla gelecek bana o yüzden bu beklemede...:eyv

Kasko bozulmaz Çiğdem...
Kangoo kaskolu birde buna yaptırsam fazla gelecek bana o yüzden bu beklemede...:eyv

:eyv O zaman full kaskoya sırtımızı dayayalım:)

Kazasız, belasız sürüşler abi!

aynen öyle sıkıntı yok kaskoda sadece asistan hizmeti varmı yokmu onu ögrenin :)

aynen öyle sıkıntı yok kaskoda sadece asistan hizmeti varmı yokmu onu ögrenin :)

anadolu sigortada "anadolu hizmet" adı altında geçiyor bu servis, telefon numarası yazılı kart ilk günden beri cüzdanımda ama kullanmam gerekirse kasko bozulur mu diye hiç düşünmemiştim, inşallah gerek de kalmaz, 65 tl yi duyunca öğrenme ihtiyacı hissettim boşuna bozulmasın gibisinden:)

Geri