Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nolur bu kıza 3 haneli işlemleri vermeyin sabaha kadar yapamaz valla, anne babayı karısına alır "çıkarın parmakları işlem yapıcam ben" der valla hehehehe
nolur bu kıza 3 haneli işlemleri vermeyin sabaha kadar yapamaz valla, anne babayı karısına alır "çıkarın parmakları işlem yapıcam ben" der valla hehehehe
çok doğal durmasa bilerek yaptırmışlar diyecektim ama sonra büyümüş hallerine sıkça rastladığımı hatırladım, en basit toplama- çıkarmayı düşünerek ya da hesap makinesiyle yapmaya kalkanlar hatta ona rağmen yanlış yapanlarhehe
çok doğal durmasa bilerek yaptırmışlar diyecektim ama sonra büyümüş hallerine sıkça rastladığımı hatırladım, en basit toplama- çıkarmayı düşünerek ya da hesap makinesiyle yapmaya kalkanlar hatta ona rağmen yanlış yapanlarhehe
hani adamın da işi sonuçta di mi, ama bizim iş yerine öyle muhasebeciler geldi geçti ki abi, bakkalı alkışlarsın yani o derece 12 ile 10 u hesap makinesiyle toplayan gördüm taksi fişi verdiğimde :slc