Günün Fotoğrafı

aşağıda millet konvoy olmuş, arabaları çıksa, yardım edecek çok da... kız bekliyormuş halen... Kartepenin tepede mahsur kalmış... yardım sever milletiz zaten... :cool:
Neden 4x4 Duster aldığını şimdi anladım...:D

tabiki yardım amaçlı.... daha yukarda biri daha varmış kara saplanmış, Nurhayatın arkadaşıyımış onla ılgılenıyom...:cool:ıslık

184523_469834623053219_1237670515_n.jpg

çok haklılar değil mi ?

az önce ekmekleri ıslatıp camın içine koydum gören olup da gelir inşallah, açınca forumu bunu gördüm bizim elimize yapışmaz ama o canlar için ne kadar önemli...

kenara kuytuya yemeklerden kalan ya da kuru mama da çok önemli bu havalarda, herkes evine hapsoluyor ama en önemlisi bu havada bulamıyorlar...

RS oraya çıkabilse hemen giderdim... :D

hiiii hülya ablaydı di mi bir dakikaa, hemen ispiyonlamam lazım:)

başkasına yardımı bile çok görüp, heyvanlara yardımı sadece serbest sayan bayan zihniyeti alkışlıyoz....:cool::bravo

az önce ekmekleri ıslatıp camın içine koydum gören olup da gelir inşallah, açınca forumu bunu gördüm bizim elimize yapışmaz ama o canlar için ne kadar önemli...

kenara kuytuya yemeklerden kalan ya da kuru mama da çok önemli bu havalarda, herkes evine hapsoluyor ama en önemlisi bu havada bulamıyorlar...

hiiii hülya ablaydı di mi bir dakikaa, hemen ispiyonlamam lazım:)

aynen hocam içim gitti sabah sabah karşıma çıkınca ellerine sağlık

usta yandınnnn:)

196835_349172888523447_43056793_n.jpg

Yahu Ben Tofaş Sevmedikçe Adamlar Üstüme Üstüme Geliyor qw

Geri