Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bazen teknenin kamarasınün üstüne cıkıp atlıyorum denizede 2 3 metre yükseklikten yani sırtım alev alev yanıyordu suya carpınca bu kızı düsünmek bile istemiyorum..
Valla canlı bir olayımızda var falezler ve BETON etkisiyle ilgilieski çalıştığım yerde bir kızımız bunalıma girip atlamıştı ve çalılıklara vs takılı kalmış yarı yoldaneyse biz apartopar hastaneye gittikti ziyaretine ufak tefek çizik vs birazda yara bere vardı birde suratında geyikçe bir gülümsemehehetaaki babası gelene kadar hiçbirimiz müdahale edemeden adam bir girdi buna fırtına misali ahanda işte sana beton etkisihehe
ben bazen teknenin kamarasınün üstüne cıkıp atlıyorum denizede 2 3 metre yükseklikten yani sırtım alev alev yanıyordu suya carpınca bu kızı düsünmek bile istemiyorum..
aslan cevizimle bafra şirinköyde göl kenarında,baba-oğul ördek avı akşam beki dönüşü,gün batımı..muhtemelen sizler için pek bişey ifade etmeyecek olan bu pekde kaliteli olmayan fotoğraf benim içimi huzurla dolduruyor.
aslan cevizimle bafra şirinköyde göl kenarında,baba-oğul ördek avı akşam beki dönüşü,gün batımı..muhtemelen sizler için pek bişey ifade etmeyecek olan bu pekde kaliteli olmayan fotoğraf benim içimi huzurla dolduruyor.