Gündüz ledlerini kumandalı çakarlı yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enessff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enessff

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio 4'ün gündüz ledlerini kumanda ile çakarlı yaptırabileceğimiz bi yer var mı bildiğiniz istanbul içinde. Gündüz ledleri değişmicek aynı renk ama çakarlı olucak

Ledlerin driverleri far içerisinde.seri aç kapa bozar sistemi.

Gündüz ledlerinde sıkıntı olabilir. Ayrı almanız gerek

Çakar neden yaptırmak istiyorsunuz? sizde trafik oldugu anda sanki devlet aracıymıs ayagı yapıp onlarca aracı emniyet şeridinden geçerek hak yemekmi istiyorsunuz.

Yanlış anlamayın eğer bu sekilde bir niyetiniz yoksa özür dilerim çünkü bu tarz kişilerden nefret ediyorum.

Çakar neden yaptırmak istiyorsunuz? sizde trafik oldugu anda sanki devlet aracıymıs ayagı yapıp onlarca aracı emniyet şeridinden geçerek hak yemekmi istiyorsunuz.

Yanlış anlamayın eğer bu sekilde bir niyetiniz yoksa özür dilerim çünkü bu tarz kişilerden nefret ediyorum.

İsabetli bir noktaya parmak basmışsınız. Teşekkürler.. Çakarlı arabalara ağır cezalar uygulanmalıdır..:eyv

İsabetli bir noktaya parmak basmışsınız. Teşekkürler.. Çakarlı arabalara ağır cezalar uygulanmalıdır..:eyv
Kesinlikle öyle bi amacım yok, kaldı ki benim çakarlı dediğim renkli olanlar değil sadece orjinal clio num gündüz ledlerini çakarlı yapmak ve bunu tamamen kendi zevkimden yapıyorum. Öyle trafikte emniyet şeridine geçip sivil poliscilik oynıcak yaşlarda değiliz çok şükür. Yorumlarınız için teşekkürler

Instagram' da gördüm. #clio4 tagıyla ararsan bulabilirsin. Bursa' dan bir arkadaş siyah clio 4 e yaptırmış çok güzel duruyor. Ama denildiği gibi cezası var boşu boşuna polisle uğraşma.

Arkadaşlar yanlış olmasın bu tip çakarın cezası yok..Ceza yazılan çakarlar kırmızı ve mavi renkte olanlar yani polisim ayağına yapılan çakarlar bilginiz olsun..Size bu sebepten ceza yazamazlar rahat olun..

Bu işler sakat işler . 180 lira cezası var

Geri