Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Clio 4'ün gündüz ledlerini kumanda ile çakarlı yaptırabileceğimiz bi yer var mı bildiğiniz istanbul içinde. Gündüz ledleri değişmicek aynı renk ama çakarlı olucak
Çakar neden yaptırmak istiyorsunuz? sizde trafik oldugu anda sanki devlet aracıymıs ayagı yapıp onlarca aracı emniyet şeridinden geçerek hak yemekmi istiyorsunuz.
Yanlış anlamayın eğer bu sekilde bir niyetiniz yoksa özür dilerim çünkü bu tarz kişilerden nefret ediyorum.
Çakar neden yaptırmak istiyorsunuz? sizde trafik oldugu anda sanki devlet aracıymıs ayagı yapıp onlarca aracı emniyet şeridinden geçerek hak yemekmi istiyorsunuz.
Yanlış anlamayın eğer bu sekilde bir niyetiniz yoksa özür dilerim çünkü bu tarz kişilerden nefret ediyorum.
Kesinlikle öyle bi amacım yok, kaldı ki benim çakarlı dediğim renkli olanlar değil sadece orjinal clio num gündüz ledlerini çakarlı yapmak ve bunu tamamen kendi zevkimden yapıyorum. Öyle trafikte emniyet şeridine geçip sivil poliscilik oynıcak yaşlarda değiliz çok şükür. Yorumlarınız için teşekkürler
Instagram' da gördüm. #clio4 tagıyla ararsan bulabilirsin. Bursa' dan bir arkadaş siyah clio 4 e yaptırmış çok güzel duruyor. Ama denildiği gibi cezası var boşu boşuna polisle uğraşma.
Arkadaşlar yanlış olmasın bu tip çakarın cezası yok..Ceza yazılan çakarlar kırmızı ve mavi renkte olanlar yani polisim ayağına yapılan çakarlar bilginiz olsun..Size bu sebepten ceza yazamazlar rahat olun..