Konsolu arkadaain vermis oldugu linkteki Ankara ilindeki saticidan kapida odeme ile satin aldim. Oncelikle urun son dere saglam paketlenmis kirik catlak vs olmadigi gibi 2. Gun elime ulasti. Serviste yerine takildi ve servis daha once de soyledigim gibi urunun orjinal oldugunu onayladi. Tek sorun yine bir arkadasin belirtmis oldugu gibi el freni korugu benim aractaki kisa kaldi be yenisini iatedim. Fiyat ne kadar bilemiyorum ama cumartesi gunu o da gelecek ve takilacak. Ayrica gelen konsolda arka havalandirma kanallari mevcut bunun icin de tesisat alarak o kismi da kullanacagim ve cumarteai gunu kismetse hepsi bitmis olacak. Urun takildi su an kullaniyorum herhangi bor sorun yasamadim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güle güle kullanın. Kol dayama bence çok kullanışlı her arabada olmalı. Hafta sonu Eskişehir'e gittim. Sonradan taktırdığım hız sabitleyici çok işime yaradı iyiki taktırmışım dedim. Bu ufak tefek aksesuarlar sanki çok büyük bi nimetmiş gibi arabalara koymayıp büyük fiyat farklarıyla sonradan satmak fırsatçılık bence.