bu stopları takmak için soket vs oynama yapmak gerekiyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu stopları takmak için soket vs oynama yapmak gerekiyor mu?
Arkadan bakınca icon'a benzemiş hayırlı olsun. Benimde kafamda var gündüz led - led stoplar - multimedya sistem ve arka tamponun alt kısmını beyaza boyatma fikri
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com
Arkadan bakınca icon'a benzemiş[emoji4] hayırlı olsun. Benimde kafamda var gündüz led - led stoplar - multimedya sistem ve arka tamponun alt kısmını beyaza boyatma fikri[emoji16]
Fluence yazısının olduğu kısma krom yapabilirsiniz daha şık durur gibi[emoji4]
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece Joy pakette mi tesisat farklı yoksa tüm paketlerde mi böyle acaba ? Benim aracım Touch Plus paket. Led stoplar ve gündüz ledleri gerçekten araçlara farklı bir hava katıyor. Ama maliyet epey varmışCita ve kol dyama sipariste. Servisten haber bekliyorum.
Stoplar 1.350,00 tl tamami
Gunduz ledleri 380,00 tl tanesi
Gunduz ledleri tesisati 400,00 tl
Boya 250,00 tl astarli
Yukaridakiler servis fiyatlari fakat soyle bir durum var. Arka stoplar haric digerlerini sorunsuz halledebilirsiniz. Arka stoplarin soketleri farkli eski yeni birbirine uymuyor. Tesisatin komple degismesi gerekiyor veya iscilik gerekiyor. Komple tesisat 3.000 lirayi geciyor. Bu islemi yaptirmak icin serviste muhakkak tanidiginizin olmasi lazim. Aksi halde ugrasmazlar.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com
İyi gunlerde kullanin. Kol dayama sart uzun yolda hissettiriyor kendini. Servis 1800 dedi ama disarida 850 ye buldum. Derili de var kumas olani da.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim. Ben buldum aslında fiyat 375 tl. Fakat birkaç ay öncesine kadar 275 tl ydi bende bugün yarın derken geç kaldım 375 tl oldu. Sanırım önünüzdeki hafta alıcam bi tane. İcon alma gündemde olduğundan çok acele etmiyorum.
https://www.unluparca.com/fluence/fluence-orjinal-orta-konsol
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi