Gündüz ledleri takıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laguna60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzunluk 19,5 cm su geçirmiyor.çünkü bütün giriş çıkışları silikonlanmış.

teşekkür ederim diger sorumu solemediginiz yanış rengi hafif mavimsimi :) ve bunun tam markası ve fiyatı nedir ? cok soru soruyorum ama kusura bakmayın.

Hayırlı olsun abi yakışmış :)

teşekkür ederim diger sorumu solemediginiz yanış rengi hafif mavimsimi :) ve bunun tam markası ve fiyatı nedir ? cok soru soruyorum ama kusura bakmayın.

ne kusuru kardeşim forum sitesi dostluk sitesi değilmi burası istediğin kadar soru sor.renk beyaz ama çekimden dolayı farklı görünebilir.markası M-CAR fiyatı 100 tl montajı ile birlikte

bunlar beyaz yanıyor anıl... güzel olmuş hatta cuk diyede oturmuş yanlız aynı markasını kullanan biri olarak tavsiyem üstüne kaput koruma filmi çektirin... şuan bendekilerden; -yolda gelen taşlardan dolayı- bir tanesi su almış; 5 ledin 2 si yanmakta.

Hayırlı olsun.

güzel olmuş hayırlı olsun :)

Kadir abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin .

Dün Samsun'a giderken bir sürü gündüz farlı araç gördüm çok tatlı yanıyor bu farlar .

benim gene attı kafam evimde sıfır kutusunda ithalatcının beleş yolladıgı autovision 8 ledli gündüz ledim var :D bilyiosunuzki 2 çift ledi attım cope su aldı diye bunu ben iyice bi izole edeyim oyle takayım bu sefer aldırmıcam su :D onları takayım gene ben :D

hayırlı olsun lagunaya herşey yakışır:)

Geri