Gündüz Farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AYTEKİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AYTEKİN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
6056Fotograf0003.jpg
1033Fotograf0005.jpg
3708Fotograf0006.jpg

geçengün laguna sayfasında buna benzer bişey paylaşılmıştı bnmde çok hoşuma gitti.bügün ledleri aldım ve yaptım :) çok fazla ışık vermesede hoş durduğunu düşünüyorum.

Evet çok sönük duruyor.. Ama güzel düşünce.. Yakışmış.. :)

Daha fazla ışık verse daha iyi olurdu tabii ama şimdide kötü sayılmaz güzellik ince ayrıntılarda gizlidir eline sağlık abi :)

Bende düşünmüştüm bunu büyük led kullansan iyi olur abi

teşekkür ederim ama aslında çokta sönük değilmiş :D led ampül olduğu için noktasal veriyor ışığı arabanın önüde resimlerde havada olduğu için sönük durmuş

Bende düşünmüştüm bunu büyük led kullansan iyi olur abi

10mmlik led kullandım zaten ama çok zahmetli oldu tavsiye etmem yapmanı.çünkü ordaki bakaliti deldiğim için geri dönüşüm olmadı :D bide dirençlerler kablolar kontaktan elektirik alan biyer bulmak falan 1 günüme mal oldu desem yeridir.birde tamponla kartel arasındaki plastik parça söküldü sis farlarının takili olduğu plastiği söktüm 1 tırnağı kırıldı.tamponla kartel arasındaki plastikte perçinliymiş onu çıkarmak zor oldu baya.yarın sökücem bidaha slikon basıcam arkasına devrenin sana resimleyip yolarım illa yapıcam dersen

Güzel olmuş...

bende düşünüyorum acaba bizim scenice nasıl durur yaptırsam hoş olur mu ki?

ön panjura koysam absürt durur diye düşünüyorum tampona mı koysam nasıl olur acaba :)

Geri