Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçengün laguna sayfasında buna benzer bişey paylaşılmıştı bnmde çok hoşuma gitti.bügün ledleri aldım ve yaptım çok fazla ışık vermesede hoş durduğunu düşünüyorum.
teşekkür ederim ama aslında çokta sönük değilmiş led ampül olduğu için noktasal veriyor ışığı arabanın önüde resimlerde havada olduğu için sönük durmuş
10mmlik led kullandım zaten ama çok zahmetli oldu tavsiye etmem yapmanı.çünkü ordaki bakaliti deldiğim için geri dönüşüm olmadı bide dirençlerler kablolar kontaktan elektirik alan biyer bulmak falan 1 günüme mal oldu desem yeridir.birde tamponla kartel arasındaki plastik parça söküldü sis farlarının takili olduğu plastiği söktüm 1 tırnağı kırıldı.tamponla kartel arasındaki plastikte perçinliymiş onu çıkarmak zor oldu baya.yarın sökücem bidaha slikon basıcam arkasına devrenin sana resimleyip yolarım illa yapıcam dersen