Gündüz farı+zenon sis+hella korna+follow me+anahtardan katlanır aynalar

Hayırlı olsun ellerinize sağlık güle güle kullanın. Cam filmi yaptırın ama çok koyu olmasın sıkıntı yaratabilir. :eyv

Şimdiden hayırlı olsun. En sevdiğim kasa, makyajlı kasa sizin aracınızda. Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullanın. Resimleri bekliyoruz.

Şimdiden hayırlı olsun. En sevdiğim kasa, makyajlı kasa sizin aracınızda. Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullanın. Resimleri bekliyoruz.

Amin Allah kimseye kaza bela göstermesin bitince resim+video koycam inşallah

Maşallah biran önce bitirip resim video paylaşmanı bekliyoruz.Özellikle follow me çok havalı oluyo [emoji4]

Arkadaşlar şükür bugün yaptırdım tahmin ettiğim kadar kolay değilmiş uğraşmadık fazla ama çok kablo aradık kontrol ettik bağladık bayada güzel oldu videoya aldım fakat ilk defa böyle video çektim elimden geldiğince çekmeye çalıştım.

https://m.youtube.com/watch?v=s5mUwgEzC0c

abi o kadar güzel şeyler yapmışsın ki arabana maşallah dedim belki bi süpriz yaparsın kapı kollarına da ışık koymuşsundur dedim orda da bişey aradım. :) herşey bir yana çok begendim emeğine sağlık

Gerçekten süper olmuş.Gündüz ledi dışında diğerleri 10 numara olmuş.Ayna katlama ve follow me çok hoş.Gündüz ledi biraz cansız duruyo belkide kameradandır.Emeğine sağlık...

Çok teşekür ederim tam işim bitmeye yakın honda geldi kapı altlarına ışıklı logo yaptırmaya baktım küçük fener gibi baktım nette fln hoşuma gitmedi şahsen bence arabaya yaptığın yakışacak sanki orjinalinde varmış gibi olmalı o ışık bana çok basit gözüktü şahsen.

Kameradan yarn foto eklerim tampona göre hafif L şeklinde aslında beğenmenize sevindim.

Geri